Ο Κώστας Αποστολάκης με αφοπλιστική ειλικρίνεια ομολογεί: “Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός”

Σε μια ανατρεπτική παραδοχή για τον ρόλο του ως γονιός ενός 11χρονου κοριτσιού, της Ιουλίας Αγάπης, προχώρησε ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης, καλεσμένος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24.

“Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός”

Ο ηθοποιός που απέκτησε μια κόρη από τον γάμο του με την δημοσιογράφο Αμέλια Αναστασάκη με την οποία έχουν χωρίσει τα τελευταία χρόνια, παραδέχθηκε ότι  “Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός. Η αναξιότητα όμως σε κάνει να προσπαθείς παραπάνω.

Η κόρη μου είναι 11 χρόνων και σήμερα τα λέμε όλα. Καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα που τρελαίνεσαι.

Μου είπε για κάποιο πράγμα που είναι δικό της πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί, σε αυτή την ηλικία, και είμαι πολύ χαρούμενος που σκέφτεται έτσι”.

“Τα λέμε όλα με την μικρή μου και έχει απορίες πάρα πολύ ωραίες. Την σχέση που έχω με την εκκλησία δεν την καταλαβαίνει ακριβώς, την καταλαβαίνει νοητικά.

Δηλαδή την καταλαβαίνει με το μυαλό, δεν την καταλαβαίνει ψυχικά. Νομίζει ότι είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η εκκλησία. Και αυτό όμως δεν είναι λίγο” τόνισε, μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν λίγο καιρό στην εκπομπή Μαμα-δες στην ΕΡΤ μίλησε για την κόρη του και ανέφερε πως προσπαθεί με τον τρόπο του να του μεταλαμπαδεύσει την πίστη του. «Νομίζω πως η μεγαλύτερη αποστολή του ανθρώπου είναι να γίνει γονιός», είπε.

«Φυσικά, προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω την πίστη στο παιδί μου, αλλά δεν γίνεται να την μεταλαμπαδεύσεις με τον τρόπο ότι “θα κάνεις αυτό που σου λέω εγώ”, γιατί η ανθρώπινη ψυχολογία είναι πολύ αντιδραστική. Όταν πας λοιπόν, κάτι να το φορέσεις και δεν του μπαίνει, σίγουρα δεν θα είναι στο νούμερο του ό,τι νούμερο κι αν φοράει. Με ρώτησε μια μέρα η κόρη μου, που είναι 11 ετών “μπαμπά πώς γίνεται ο Χριστός πηγαίνει σε όλους τους ανθρώπους την ώρα που προσεύχονται;».

Εκμυστηρεύτηκε, επίσης και τις αγωνίες που έχει για την κόρη του

«Έχω προσδοκίες, να γίνει ένας υπέροχος άνθρωπος στην κοινωνία. Τα παιδιά δεν είναι δικά μας είναι της κοινωνίας. Όταν μεγαλώνουν θα βγουν στην κοινωνία. Εγώ είμαι επιτετραμμένος να την προσέχω μέχρι να βγει στην κοινωνία. Να έχει μια καλή εργασία να μπορέσει να ζήσει. Να ακολουθήσει ένα πράγμα που την αφορά, που την γεμίζει» είπε, σημειώνοντας ότι με τη μαμά της κόρης του έχουν μια ωραία σχέση παρότι έχουν χωρίσει.

Στη συνέχεια περιέγραψε μια μέρα με την κόρη του: «Την Παρασκευή πάω και την παίρνω από το σχολείο και πάμε μια βόλτα να φάμε ή να περπατήσουμε, μετά πάμε θέατρο. Έρχεται με βλέπει, έχει φάει στη… μάπα 19 παραστάσεις. Τώρα έχει αρχίσει να της αρέσει να βλέπεις τις παραστάσεις από τα παρασκήνια και όχι από μπροστά από τις θέσεις. Δεν την ενθουσιάζει η έκθεση στον κόσμο δεν νομίζω να γίνει ηθοποιός».

«Όταν κάνει κάποιος ένα παιδί είναι το πριν και το μετά. Αλλάζει η ζωή σου, γλυκαίνει… Όχι ότι όλοι είναι φτιαγμένοι για γονείς. Αλλάζει η ζωή σου και η αποστολή σου. Εγώ δεν θεωρώ ότι είμαι φτιαγμένος για γονιός αλλά προσπαθώ να προσαρμοστώ. Ο γονιός είναι κάτι που είναι αφιερωματικό, η Αμέλια είναι η απόλυτη μητέρα. Είναι υπέροχη ως μητέρα. Δεν είμαστε όλοι για να γίνουμε γονείς. Αλλά όποιος κάνει είναι το πριν και το μετά… »

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΦ: Ανακαλούνται παρτίδες προϊόντων για νεογνά – Δείτε για ποια πρόκειται

Τέμπη: «Οι γιατροί στη Λάρισα έκλαιγαν μαζί μας» – Συγκλονίζει μητέρα που σκοτώθηκε η 20χρονη κόρη της

Ιφιγένεια Μπάκα: Η “fit” μαμά δύο μωρών αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλειο σώμα μετά τη γέννα