Ο λόγος που ο Μάνος δεν κατηγορεί ανοιχτά τη Ρούλα – “Περιμένω τη σύλληψη μου” δηλώνει η Δήμητρα

Ενόσω το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης της Πάτρας ξετυλίγεται με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη ένα από τα σημεία που συζητείται έντονα είναι η στάση που τηρεί ο Μάνος Δασκαλάκης έναντι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως διαφαίνεται από τις συνεντεύξεις που παραχωρεί όσο και από τα όσα κατέθεσε στην ανακρίτρια με ψυχραιμία αναφέρεται στην εν διαστάσει πλέον σύζυγό του, αλλά και στις κατηγορίες εις βάρος της για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους.

Η δικηγόρος ρίχνει φως στην “περίεργη” συμπεριφορά στήριξης του ζευγαριού

Η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή σε ανάρτησή της εξηγεί για ποιο λόγο ο Μάνος Δασκαλάκης δεν κατακεραυνώνει την Ρούλα Πισπιρίγκου και εμφανίζεται ιδιαιτέρως προσεκτικός σε όσα λέει όταν αναφέρεται σε εκείνη και στην εμπλοκή της στην υπόθεση.

Όπως εξηγεί τίποτα δεν είναι τυχαίο καθώς μια τέτοια στάση θα δημιουργούσε πρόβλημα και στον πατέρα των 3 αγγελουδιών. Όπως εξηγεί χαρακτηριστικά “Όλες αυτές τις ημέρες πολλοί έχουν σοκαριστεί με την συνέντευξη του πατέρα των τριών παιδιών και με ρωτούν πώς είναι δυνατόν να μην είχε αντιληφθεί τίποτα από τα δρώμενα σχετικά με την κατηγορούμενη και παράλληλα να τονίζει ότι ήταν άψογη μητέρα. Η νομική μου άποψη είναι η εξής.

Ο ίδιος είναι φυσικό επόμενο να προβάλλει και να υιοθετεί αυτούς τους ισχυρισμούς γιατί πιστεύει ότι έτσι προστατεύεται. Διότι αν πει αλήθειες κινδυνεύει με το αδίκημα της έκθεσης σε κίνδυνο. Σύμφωνα με όρθρο του ποινικού κώδικα όποιος εκθέτει σε κίνδυνο ανήλικο που έχει υπό την προστασία του και έχει υποχρέωση να το φροντίζει και να το διατρέφει τιμωρείται με φυλάκιση
Εάν ωστόσο επέλθει θάνατος όπως εν προκειμένω τιμωρείται με κάθειρξη έως δέκα χρόνια. Συνεπώς λύνεται η απορία γιατί τα παρουσιάζει όλα τέλεια.”

«Περιμένω τη σύλληψή μου…» Νέες δηλώσεις «φωτιά» από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

"Kακοποιούσες την Τζωρτζίνα, Δήμητρα;": Η αδερφή της Ρούλας απαντά στις κατηγορίες

Κατηγορηματικά αρνείται η Δήμητρα Πισπιρίγκου οποιαδήποτε εμπλοκή της στην πολύκροτη υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Η αδελφή της Ρούλα Πισπιρίγκου τονίζει ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε έκνομη ενέργεια.

Η ίδια βρίσκεται στο σπίτι της στην Πάτρα, μαζί με την μητέρα της και σε ερώτηση του ΑΝΤ1 σχετικά με το πώς περνάει αυτές τις ώρες, απαντά με ειρωνική διάθεση: «περιμένω τη σύλληψή μου…».

Απλήρωτες οι κηδείες των τριών κοριτσιών

Νέες αποκαλύψεις έρχονται σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και συγκεκριμένα οτι δεν έχουν πληρωθεί οι κηδείες των παιδιών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, καμία από τις κηδείες των τριών κοριτσιών δεν έχει πληρωθεί από την οικογένεια. Μία κατάθεση συναδέλφου του Μάνου ανέφερε πως είχε συγκεντρωθεί κάποιο χρηματικό ποσό για μία από τις κηδείες, τα οποία έδωσαν στην οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έγινε 4 ετών! Το τρυφερό video του μικρού ήρωα που αγάπησε η Ελλάδα

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Ο αέρας έριξε 4χρονη στη θάλασσα

Εισαγγελική εντολή για νέα ιατροδικαστική εξέταση σε Ίριδα και Μαλένα