Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ ξανά μπαμπάς! Η φωτογραφία και τα συγκινητικά λόγια για τη νεογέννητη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγες ημέρες ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος απέκτησε τη δεύτερη κόρη του, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Με αφορμή τη γέννηση της δεύτερης κόρης του, η οποία θα πάρει το όνομα Αυγούστα (August), ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δημοσίευσε ένα συγκινητικό κείμενο για το πώς ελπίζει να είναι ο κόσμος όπου θα μεγαλώσει η κόρη του. Στην ανάρτηση που έγινε viral στο Facebook, ο ευτυχισμένος πατέρας αρχικά καλοσωρίζει στον κόσμο την Αυγούστα και δηλώνει ότι περιμένει πώς και πώς τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.

Περιγράφοντας τον κόσμο που θα ήθελε να μεγαλώσει η κόρη του, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ γράφει για έναν κόσμο με καλύτερη εκπαίδευση, λιγότερες ασθένειες, ισχυρότερες κοινότητες και καλύτερες ποιότητες. Κατά τον ίδιο η γενιά των παιδιών του θα πρέπει να ζήσει δραματικά καλύτερη ζωή από αυτή της δικής του γενιάς με την πρόοδο στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Τα συγκινητικά λόγια του Μαρκ Ζούκερμπεργκ επικεντρώνονται στην παιδική ηλικία: «Είναι σημαντικό να βγεις έξω και να παίξεις. Θα είσαι απασχολήμένη όταν μεγαλώσεις οπότε πάρε το χρόνο σου και μύρισε τα λουλούδια γύρω σου. Διάβασε τα βιβλία σου και φτιάξε τις δικές σου ιστορίες. Ελπίζω να ανεβαίνεις στο καρουζέλ με τη Μαξ μέχρι να ξεβάψουν τα αλογάκια. Ελπίζω να τρέχεις συνέχεια στο δωμάτιό σου και να κοιμάσαι. Να γίνεις υπναρού. Ελπίζω στα όνειρά σου να νιώθεις πόσο σε αγαπάμε.

Η παιδική ηλικία είναι μαγική. Είσαι παιδί μόνο μια φορά οπότε μην σκέφτεσαι πολύ το μέλλον. Είμαστε εμείς εδώ γι’ αυτό».