Ο Νίκος Ανδρουλάκης, νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, είναι μπαμπάς του 10χρονου Μαρίνου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, είναι μπαμπάς του 10χρονου Μαρίνου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο έκτος πρόεδρος που εκλέγει το Κίνημα Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος είναι εν ενεργεία Ευρωβουλευτής της παράταξης και επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πέρα από την πολιτική μεγάλη του αγάπη είναι ο μονάκριβος γιος του, ο 10χρονος Μαρίνος ενώ επιλέγει να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Με τη μητέρα του γιου του, Ελένη Ψαρρού, υπήρξαν συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο. Εκείνη ήταν λίγο μικρότερή του ηλικιακά και έχει ασχοληθεί με τις τουριστικές επιχειρήσεις. Οι δυο τους είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης, ωστόσο λίγο αργότερα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο πιο πιστός υποστηρικτής αλλά και ο πιο αυστηρός κριτής

Όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο Νίκος Ανδρουλάκης η ζωή του άλλαξε καθοριστικά όταν γεννήθηκε η μεγάλη του αγάπη, ο γιος του. Μάλιστα, τον έχει χαρακτηρίσει ως τον πιο πιστό υποστηρικτή αλλά και τον πιο αυστηρό κριτή.  Απολαμβάνουν να παίζουν μαζί μπάσκετ.

«Μου λείπει πάρα πολύ και ένα από τα πιο μεγάλα άγχη είναι ότι δεν του δίνω πολύ χρόνο. Έρχομαι τα Σαββατοκύριακα και, όποτε έχω να πάω σε κάποιο κανάλι, μου λέει να μην πάω στην τηλεόραση» είχε δηλώσει σε συνέντευξη στα Παραπολιτικά.

Δείτε φωτογραφίες με τον γιο του

Διαβάστε επίσης:

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο (13/12) και μεθαύριο (14/12) λόγω διακοπής ρεύματος και κακοκαιρίας

Αλεξανδρούπολη: Σοκάρουν τα μαρτύρια της 29χρονης μητέρας – “Τη βρήκα με αιμάτωμα στο κεφάλι” λέει ο σύζυγος

Θρήνος στη Λακωνία: “‘Εσβησε” η 13χρονη Αθηνά – Πάλεψε γενναία αλλά η μάχη ήταν άνιση