Ο Σταμάτης Γονίδης ποζάρει με την 2 μηνών κόρη του!

Την πρώτη φωτογραφία του Σταμάτη Γονίδη με την σχεδόν 2 μηνών κόρη του δημοσίευσε πρόσφατα στα social media η σύζυγός του, Κατερίνα Κουργιουξίδου, και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως viral, όχι μόνο ανάμεσα τους θαυμαστές του λαϊκού τραγουδιστή, αλλά και σε όσους δεν γνώριζαν καν πως ο 63χρονος έγινε ξανά μπαμπάς!

Στις 21 Νοεμβρίου, λοιπόν, ο Σταμάτης Γονίδης και η 40χρονη σύζυγός του έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Όπως ο ίδιος είχε πει εκείνη την ημέρα, μιλώντας συγκινημένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»: «Αισθάνομαι σαν να ξαναγίνομαι παιδί. Δεν ήμουν μέσα στην ώρα του τοκετού, ήθελα να το ζήσω παραδοσιακά και περίμενα έξω στην αναμονή. Η σύζυγός μου γέννησε με φυσιολογικό τοκετό. Μου μοιάζει πάρα πολύ, μόνο τα χείλη της μητέρας της έχει. Γεννήθηκε 3,650!»

Η μικρή, η οποία θα πάρει σίγουρα και το όνομα Μαρία, λόγω της ημέρας γέννησής της, είναι η τρίτη κόρη του Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος έχει ακόμα τη Στεφανία και την Ασημίνα.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της με τη φωτογραφία του ίδιου και του μωρού, η σύζυγός του γράφει: «Καλή κι ευλογημένη χρονιά κι από εμάς! Μια φωτογραφία γεμάτη αληθινή αγάπη και συγκίνηση: η ζωή μου ο άντρας μου και τα παιδιά μας! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τις τόσο όμορφες ευχές σας, εύχομαι ο Κύριος και η Παναγία να αγκαλιάζουν τις οικογένειες σας και κανένας και ιδιαίτερα τα παιδιά να μην νιώσουν ποτέ πόνο και δυστυχία…»