Αρχική Βιβλία Οι άθλοι του Ανδρέα

Οι άθλοι του Ανδρέα

Ο Ανδρέας παιδεύει τους γονείς, τη δασκάλα και... όποιον υπάρχει γύρω του. Μέχρι που κάποιο βράδυ, τον επισκέπτεται ένας άγγελος και του ανακοινώνει την ουράνια απόφαση. Αφού δεν παίρνει από λόγια, έχει μόνο δύο επιλογές για να συνεχίσει τη ζωή του:

Ή θα μεταμορφωθεί σε... γάιδαρο ή θα περάσει μια σειρά από δοκιμασίες, που θα τον βοηθήσουν να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Επιλέγει φυσικά το δεύτερο.

Σε κάθε άθλο μπαίνει στη θέση ενός από τους ανθρώπους που ταλαιπωρούσε και ζει μια μέρα από τη ζωή του. Το αποτέλεσμα αυτής της περιπέτειας θα είναι μια έκπληξη για όλους και κυρίως για τον ίδιο...

Εκδότης: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

ISBN: 9789605698720

Αριθμός Σελίδων: 80

Για παιδιά 9+


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter