Νικητής ο Στράτος! Ο καρδιοχειρουργός Α. Καλάγκος έκανε ξανά το θαύμα του

Θυμάστε πριν ενάμιση περίπου μήνα που αναρτήσαμε την έκκληση βοήθειας για τον μικρό Στράτο Μπίνη, ο οποίος έχει μια σπάνια μορφή σαρκώματος στην καρδιά του; Τα νέα του δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευχάριστα, κάτι που αποδεικνύει αφενός την δύναμη αυτού του παιδιού και αφετέρου τη σημασία του να στηρίζουμε όλοι μαζί μια οικογένεια όταν βρίσκεται σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή ανάγκης. Φυσικά, κορυφαίο ρόλο παίζουν πάντα και τα μαγικά χέρια ενός καλού χειρουργού.

Ο Στράτος, λοιπόν, πράγματι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αμερική, στο Md Anderson Hospital Cancer, όπου σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της μαμάς του, δεν μπόρεσε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του. Πιο συγκεκριμένα:

Το χειρουργείο του Στράτου πραγματοποιήθηκε χθες, από τον κορυφαίο Έλληνα καρδιοχειρουργό κ. Αυξέντιο Καλάγκο, για τον οποίον τόσα και τόσα εγκώμια έχουν γραφτεί –και πόσο αληθή τελικά αποδεικνύονται. Έτσι, χθες το βράδυ, με δάκρυα συγκίνησης διαβάσαμε τη νέα ανακοίνωση της μαμάς του:

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στο παιδί και να πάρει εδώ τέλος η ανείπωτη περιπέτεια που βιώνει η οικογένειά του. Δεν έχουμε, επίσης, παρά να συγχαρούμε τους γονείς του για τον ηρωικό αγώνα που δίνουν να σώσουν το παιδί τους, αλλά και να πούμε ένα τεράστιο μπράβο σε όσους βοήθησαν για να ξυπνήσει σήμερα ο Στράτος νικητής!