Όλα όσα πρέπει να έχετε στις αποσκευές σας πριν φύγετε για καλοκαιρινές διακοπές

Παιχνίδια στην άμμο, μακροβούτια στο νερό, βραδιές στην παραλία. Καλοκαιρινές στιγμές και αξέχαστες αναμνήσεις, όλα μια ανάσα μακριά! Έχετε επιλέξει το νησί, έχετε κανονίσει την άδεια, έχετε βρει την παρέα. Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Μια βόλτα από τα Praktiker λίγο πριν φύγετε, θα γεμίσει με χρώμα τις αποσκευές σας και θα σας προετοιμάσει κατάλληλα για ένα καλοκαίρι με τα όλα του!

Θαλασσινά παιχνίδα με φαντασία: Μετρούσες κι εσύ τα παγωτά και τις βουτιές στη θάλασσα όταν ήσουν παιδί; Τα πρωτότυπα φουσκωτά σε σχήμα εξωτικού φλαμίνγκο, παγωτού ή καλοκαιρινού φρούτου, θα σου χαρίσουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού στη θάλασσα και θα δώσουν μια ακόμα νότα ξεγνοιασιάς αυτό το καλοκαίρι.

φουσκωτό φλαμίνγκο

Camping με την παρέα: Οργανωμένο ή ελεύθερο, στο νησί ή κάπου αλλού. Αυτό το καλοκαίρι θα απολαύσεις την ανεκτίμητη αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει το camping και θα αποκτήσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή, όλα τα απαραίτητα, από τα Praktiker!

σκηνή

Σκηνές για όλες τις απαιτήσεις και πρωτότυπος εξοπλισμός για να περάσεις ευχάριστα και ξεκούραστα, όπου κι αν βρεθείς! Δεν έχεις ξαναστήσει σκηνή; Κανένα πρόβλημα! Για θέματα camping και ό,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι σου θα ανακαλύψεις τα απόλυτα tips στο praktiker.gr!

Διακοπές στο σπίτι: Αν τελικά οι διακοπές δεν είναι στο πρόγραμμα για φέτος, να είσαι σίγουρος ότι η δροσιά δε θα σε εγκαταλείψει! Στα Praktiker θα ανακαλύψεις μια ποικιλία κλιματιστικών και ανεμιστήρων που θα μετατρέψει το χώρο σου σε απόλυτη όαση φέτος το καλοκαίρι.

ανεμιστήρας

Τα βήματα είναι απλά: Επιλέγεις online ή σε κάποιο κατάστημα το είδος του εξοπλισμού που σε ενδιαφέρει και μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη των Praktiker για τοποθέτηση άμεσα και εύκολα του νέου κλιματιστικού ή ανεμιστήρα σου.

Ό,τι χρειαστείς, είναι στη διάθεσή σου, μέχρι να πεις … #Praktiker