Αληθινή ιστορία: Τα λόγια μιας μητέρας στη σύντροφο του πρώην άντρα της που πρέπει να διαβάσετε

Το διαζύγιο απαιτεί ιδιαίτερο χειρισμό ως προς τον τρόπο που θα το επικοινωνήσουν οι γονείς στα παιδιά. Χρειάζεται κοινή γραμμή και από τους δύο ενήλικες, ώστε τα παιδιά να νιώσουν ασφάλεια ακόμη και μετά από το χωρισμό των γονέων τους. Δυστυχώς, κάποιοι γονείς μπορεί να πετύχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, ειδικά όταν στη νέα ζωή ενός εκ των δύο πρώην συζύγων υπάρχει τρίτο πρόσωπο.

Η Britney Johnson δίνει ένα σπουδαίο μάθημα σε όλους αυτούς τους γονείς, μέσα από μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στην οποία ευχαριστεί τη νέα σύντροφο του πρώην άντρα της επειδή συμπεριφέρεται τέλεια στην κόρη της.

To all of the mothers out there who throw a fit when another woman treats your child as her own: why isn't that exactly…

Gepostet von Brittney Johnson am Mittwoch, 12. Juli 2017

«Προς όλες τις μητέρες εκεί έξω που εξοργίζονται όταν μια άλλη γυναίκα συμπεριφέρεται στο παιδί τους σαν να είναι δικό της. Γιατί; Αυτό δεν είναι που θέλουμε όλες;

Προσευχήθηκα ένα βράδυ για το είδος της γυναίκας, με την οποία θα ζούσε ο πατέρας της κόρης μου, γνωρίζοντας ότι η κόρη μου θα μεγαλώσει σε δύο σπίτια. Η Kayla ήταν ένα δώρο πολύ μεγαλύτερο από όσο θα περίμενε κάποιος. Ξεκίνησε μαθήματα σε σχολή νοσοκόμων και έκτοτε η Payton (η κόρη μου) ξετρελάθηκε. Έτσι, η Kayla της έφερε μια μίνι στολή για να είναι ίδιες.

Επιτρέψτε μου να σας πω ότι μεγαλώνω ένα δυνατό, έξυπνο και γλυκό κορίτσι. Και θέλω, όσο τίποτε άλλο, να περιβάλλεται από πρότυπα που είναι ακριβώς αυτό. Ευχαριστώ Kayla που δείχνεις στην Payton πώς να κυνηγήσει τα όνειρά της, πώς να δουλέψει σκληρά και να μείνει ξύπνια μέχρι αργά για να μελετήσει. Σε ευχαριστώ ακόμα που βρίσκεις το χρόνο να κάνεις ποδήλατo μαζί της και να της φτιάχνεις μακαρόνια με τυρί σε μία από τις πιο αγχωτικές στιγμές της ζωής σου. Είσαι ένα πραγματικό πρότυπο και μια καταπληκτική δεύτερη μαμά και είμαστε πολύ περήφανοι για σένα.

Η Payton έχει περισσότερους ανθρώπους να την αγαπούν και τι περισσότερο θα μπορούσε μια μητέρα να θέλει για το παιδί της;».