Όποιο βιβλίο και αν ψάχνεις, στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη θα το βρεις!

Το Βιβλιοπωλείο Πατάκη εδώ και 21 χρόνια κρατά τα σκήπτρα στην αγορά του βιβλίου καθώς οι βιβλιόφιλοι όλων των ηλικιών ξέρουν ότι εκεί θα βρουν μια μεγάλη γκάμα επιλογών που καλύπτουν όλα τα αναγνωστικά ενδιαφέροντα, χαρτικά, σχολικά είδη και παιχνίδια.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην Ακαδημίας 65, σε έναν τεράστιο χώρο 1.000 τετραγωνικών, το Βιβλιοπωλείο Πατάκη, είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ψάξουν για ένα βιβλίο, να διαβάσουν και να μεταφερθούν νοερά στον κόσμο της λογοτεχνίας, απολαμβάνοντας την ανάγνωση στις αναπαυτικές πολυθρόνες.

Άνθρωποι με μεγάλη πείρα και αγάπη για το βιβλίο σας υποδέχονται για να σας εξυπηρετήσουν, να σας προτείνουν νέες εκδόσεις αλλά και να σας βοηθήσουν στην αναζήτηση παλαιότερων δυσεύρετων βιβλίων.

Σημειώστε ότι όλοι οι Έλληνες εκδότες και οι μεγαλύτεροι ξένοι εκδοτικοί οίκοι φιλοξενούνται στο Βιβλιοπωλείο ενώ κατά τη διάρκεια της χρονιάς διοργανώνονται εκδηλώσεις και παρουσιάσεις βιβλίων με τους κύκλους των παιδικών εκδηλώσεων και τον Μήνα Εφηβείας να ξεχωρίζουν.

7 λόγοι που το Βιβλιοπωλείο Πατάκη είναι το απόλυτο στέκι των βιβλιόφιλων

• Περισσότερα από 140.000 βιβλία

• 3.000 εκδοτικοί οίκοι, ώστε να επιλέξουν οι αναγνώστες από νέες κυκλοφορίες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις.

• Προτάσεις βιβλίων, μπεστ σέλερ και μίνι συλλογές

• Όλα τα σχολικά βοηθήματα και όλα τα ξενόγλωσσα βιβλία.

• Πλήρες χαρτοπωλείο και εξαιρετικά πρωτότυπες προτάσεις δώρων.

• Οι καλύτερες τιμές της αγοράς, καθώς όλα τα νέα βιβλία προσφέρονται με έκπτωση 10%, ενώ θα βρείτε παλαιότερους τίτλους και προσφορές με έκπτωση ως 80%

• Book Friday, κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα σας περιμένουμε στο Βιβλιοπωλείο μας με νέες προσφορές σε βιβλία όλων των εκδοτών.

Βιβλιοπωλείο Πατάκη

Ακαδημίας 65 106 78 Αθήνα

210.38.11.850, 210.38.11.740,

Fax: 210.38.11.940,

e-mail: bookstore@patakis.gr