Αρχική Εκδηλώσεις Παιδιά, ετοιμαστείτε να τεστάρετε τις αντοχές σας στον στίβο μάχης που στήθηκε στο Πεδίο του Άρεως (7/4)

Παιδιά, ετοιμαστείτε να τεστάρετε τις αντοχές σας στον στίβο μάχης που στήθηκε στο Πεδίο του Άρεως (7/4)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και Ευεξίας, η Περιφέρεια Αττικής καλεί τους πολίτες να μετάσχουν στο Φεστιβάλ δράσεων αθλητισμού και ψυχαγωγίας που διοργανώνει την Κυριακή 7 Απριλίουκαι ώρα 10.00 π.μ. στο Πεδίο του Άρεως (Πλατεία Πρωτομαγιάς).

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν: Δρόμος 3χλμ, Στίβος Μάχης, 3vs3 (μπάσκετ), zumba. Επίσης θα γίνει ενημέρωση σε θέματα διατροφής, άσκησης και ψυχολογίας. Πρόκειται για μια εθελοντική κίνηση και πρωτοβουλία των διακριθέντων αθλητών, αθλητριών και πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής της Περιφέρειας Αττικής.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

10.30-12.00

Στίβος μάχης για παιδιά / εικαστικές δραστηριότητεw στον περιβάλλοντα χώρο του Πεδίον του Άρεως έξω από το κτίριο Άλσος.

11.30 -12.30

Αγώνας δρόμου 3 χμ. στον περιβάλλοντα χώρο του Πεδίον του Άρεως

3 VS 3 πλατεία Πρωτομαγιάς

12.30

Χορός –διασκέδαση- Zumba κτίριο Άλσος.

Θα ακολουθήσει απονομή διπλωμάτων και κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.