Πανικός στην Κηφισιά: Μπαμπάς απειλούσε με πριόνι τη σύζυγο και το παιδί τους – Τους είχε κλεισμένους μέσα στο σπίτι

Σοκ με 45χρονη serial killer στη Ρόδο: Είχε προσπαθήσει να πνίξει και το 1,5 έτους παιδί της

Αναστάτωση προκάλεσε ο ένοικος οικίας στην Κηφισιά όταν μετά από σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισοδίου με απειλή πριονιού έθεσε σε περιορισμό εντός της οικίας τα μέλη της οικογένειάς του.

Τους απειλούσε με πριόνι σε κατάσταση αμοκ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισοδίου (14/11-01.20) στην οδό Αιολιας της Κηφισιάς. Σύμφωνα με ενημέρωση από αστυνομική πηγή του NantiaReport.gr άνδρας μετα από σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των μελών της οικογένειας του, έθεσε σε παράνομη παρακράτηση το τη συζυγο, το παιδί τους, τον αδερφό και τη γιαγιά της οικογένειας, ενώ τους απειλούσε με πριόνι.

Με ενημέρωση περιοίκων στην Άμεση Δράση,η περιοχή αποκλείστηκε ενώ στο σημείο μετέβη ο επόπτης καθώς και περισσότερα από δέκα πληρωματα της ΔΙΑΣ ενώ κλήθηκε ειδικός διαπραγματευτής.

Μετά από συζητήσεις ο άνδρας πείσθηκε (14/11-01.30) και επέτρεψε στα μέλη της οικογένειας του να εγκαταλείψουν το διαμέρισμα ωστόσο ο ίδιος παρέμεινε ταμπουρωμένος.

Η έφοδος της Αστυνομίας για την απελευθέρωση των συγγενών

Σε δωμάτιο του 1ου ορόφου αστυνομικοί σε συντονισμένη επιχείρηση με έφοδο στο διαμέρισμα για απομάκρυνση των μελών της οικογένειας, εντόπισαν και απομάκρυναν με ασφάλεια τη γιαγιά της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Δωρεάν σεμινάρια πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς»

Μαραθώνιος: Ο 91χρονος Στέλιος Πρασσάς τερμάτισε μαζί με τα εγγόνια – Έτρεξε για 32η φορά και αποθεώθηκε από όλους!

Λάρισα: Ο 16χρονος πιανίστας Έκτορας Καράτζιος απέσπασε το 3ο βραβείο σε διεθνή μουσικό διαγωνισμό