Αρχική InfoMommy Σχέσεις Ποια ζώδια θα επηρεάσει η δύσκολη Πανσέληνος του Ιουνίου με έντονη δόση θλίψης;

Ποια ζώδια θα επηρεάσει η δύσκολη Πανσέληνος του Ιουνίου με έντονη δόση θλίψης;

Η φετινή Πανσέληνος του Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 28 του μήνα στον Αιγόκερω -και πιθανότατα να φέρει μία έντονη δόση πραγματικότητας, με συναισθήματα λύπης και θλίψης να βγαίνουν στην επιφάνεια, στις περισσότερες φορές αδικαιολόγητα. Βέβαια, χάρη στην ενέργεια του Αιγόκερω, θα είμαστε εξοπλισμένοι με τη δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε. Θέματα που βρίσκονταν κάτω από την επιφάνεια θα αναγνωριστούν και ενώ μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή, είναι απαραίτητο για να προχωρήσουμε μπροστά.

Ενώ η επιρροή αυτή μας αφορά όλους, υπάρχουν 4 ζώδια που θα επηρεαστούν πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Αιγόκερως

Επειδή η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, θα σας καθοδηγήσει στο να κάνετε σοβαρή αυτοαξιολόγηση, ακόμα κι αν δεν το θέλετε. Τα συναισθήματα είναι βαθιά και αντί να αναρωτιέστε γιατί είναι όλοι τόσο ευαίσθητοι, ρωτήστε τον εαυτό σας πώς θα μπορούσατε να είστε πιο πολύ σαν κι αυτούς. Θα πρέπει να νιώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα που αποφεύγετε τόσο καιρό.

Διαβάστε ποια είναι τα υπόλοιπα ζώδια που επηρεάζονται από την πανσέληνο του Ιουνίου στο Infowoman.gr.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.