Ποιο είναι το ιδανικό γάλα για το μωρό μου μετά το μητρικό;

Ποιο είναι το ιδανικό γάλα για το μωρό μου μετά το μητρικό;

Το μητρικό γάλα είναι αναμφίβολα ό,τι ακριβώς χρειάζεται το νεογέννητο για να καλύψει τις θρεπτικές του ανάγκες. Αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι τόσο μεγάλο το δίλημμα, όταν έρχεται η ώρα για τους γονείς να “περάσουν” από το μητρικό γάλα στο ξένο.

Πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση που απασχολεί κάθε μητέρα από τη στιγμή που φέρνε στον κόσμο το μωρό της. Ωστόσο, το αν θα θηλάσει μία μητέρα, το χρονικό διάστημα που θα προσφέρει στο μωρό της μητρικό γάλα ή το αν από ένα σημείο και μετά θα του προσφέρει παράλληλα και τα δυο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και σίγουρα, πρόκειται για προσωπική επιλογή της κάθε μητέρας. Και η καλύτερη επιλογή μετά το θηλασμό είναι φυσικά, ένα προϊόν με σύνθεση που θα βρίσκεται όσο πιο κοντά γίνεται στο μητρικό γάλα και η οποία θα είχε την έγκριση του παιδιάτρου του μικρού.

Μόλις ανακαλύψαμε το νεο ALMIRON PROFUTURA 2

Αν είσαι νέα μαμά θα συμφωνήσεις πως είναι τόσο μεγάλη η ποικιλία του εμπορίου σε ξένα γάλατα που δύσκολα θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις ποιο από αυτά είναι καλύτερο για το μωρό σου. Να σε βοηθήσουμε λίγο;

Αν το μωρό σου έχει συμπληρώσει τους 6 μήνες και εσύ αναζητάς μία φόρμουλα για να προχωρήσεις σιγά-σιγά στο μπιμπερό, θέλεις σίγουρα ένα ξένο γάλα που να έρχεται όσο το δυνατόν “πιο κοντά” γίνεται στο μητρικό. Που να περιέχει συστατικά με πρεβιοτική δράση.

Θες ένα γάλα, το οποίο να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού σου και να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες που έχει ένα μωρό σε αυτό το στάδιο ανάπτυξης.

Έτσι, είναι απαραίτητο το γάλα αυτό να περιέχει Βιταμίνες B2, C & D που βοηθούν στη φυσιολογική ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος.

Το ALMIRON PROFUTURA 2, ιδανικό για μωρά από 6 έως 12 μηνών, περιέχει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, χάρη στα πολύτιμα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ωμέγα-3 (DHA & ALA) και Ωμέγα-6 (ARA). Αυτά δεν περιέχουν τεχνητά συντηρητικά και στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής συμβάλλουν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Δείτε αναλυτικά τη σύσταση του Almiron Profutura 2 εδώ.

Τέλος, θέλεις ένα γάλα που να είναι επιβεβαιωμένα το καλύτερο. Όπως το ALMIRON PROFUTURA 2, το οποίο βραβεύτηκε φέτος ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022», τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνώς αναγνώριση της προϊοντικής καινοτομίας. Γιατί η νέα σειρά γάλακτος ALMIRON PROFUTURΑ αποδεδειγμένα είναι καινοτόμα, χωρίς φοινικέλαιο, και είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στο μωρό σου μετά το μητρικό γάλα!

Υπερέχει και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ALMIRON PROFUTURA 2 υπερέχει και στον τομέα της οικολογίας. Η νέα του συσκευασία είναι πλήρως ανακυκλώσιμη, με σφραγίδες ασφαλείας που συμβάλλουν στην άριστη διατήρησή του.

Πού θα το βρω;

Θα βρείτε το ALMIRON PROFUTURA 2 στα φαρμακεία.

Τι άλλο πρέπει να ξέρω;

Το ιδανικό, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι η νέα μαμά να θηλάζει καθ’όλη την διάρκεια του πρώτου χρόνου του μωρού. Πριν τη μετάβαση του μωρού από το μητρικό στο ξένο γάλα είναι σημαντικό να συμβουλεύεται τον παιδίατρό της, ο οποίος πιθανώς να της δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για την επιλογή φόρμουλας ανάλογα και με τις διατροφικές ανάγκες του μωρού.

Αυτός είναι, εξάλλου, που θα ορίσει και την ακριβή ποσότητα ξένου γάλακτος που θα πρέπει να λαμβάνει το μωρό, αλλά και τον αριθμό των γευμάτων.

Με 50 χρόνια έρευνας εμπνευσμένης από το μητρικό γάλα και τις ανάγκες των μωρών, η προηγμένη, πατενταρισμένη σύνθεση του ALMIRON PROFUTURA 2 είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα αποδειχθεί η ιδανική επιλογή για το μωρό μετά τον θηλασμό.