Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά;

Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά;

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύντροφός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός που θέλει να κρατά την προσωπική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν το ανακοίνωσε επίσημα αλλά η είδηση επιβεβαιώθηκε από πρόσωπο του στενού του περιβάλλοντος στο δημοσιογράφο της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

Ακόμη δεν είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες, όπως ο μήνας της κύησης στον οποίο βρίσκεται ή το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβριο στην εκπομπή The 2Night Show «Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος, θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου» χωρίς όμως να αποκαλύψει περαιτέρω στοιχεία για την αγαπημένη του.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ξεσπά για τη μεγάλη αδικία στις άδειες εγκυμοσύνης ιδιωτικού και δημόσιου τομέα

Πρώτη φορά μπαμπάς

Ο ηθοποιός διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του και μαζί με την σύντροφό του με την οποία έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης κάνουν σχέδια για τον ερχομό του μωρού τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός πριν λίγες μέρες είχε ξεσπάσει για τις ανισότητες στην άδεια εγκυμοσύνης σε εργαζόμενες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, με τις φήμες να λένε ότι με αυτήν του την ανάρτηση “πρόδωσε” την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Το ξέσπασμά του για την αδικία με τις άδειες εγκυμοσύνης

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός γράφει: «Ελληνικός κρατικός ρατσισμός στις μητέρες. Άδεια εγκυμοσύνης στο δημόσιο, 1 χρόνος. Στον ιδιωτικό τομέα, 17 εβδομάδες! Γιατί; Υπάρχει κάποια διαφορά που δεν καταλαβαίνω;».

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ξεσπά για τη μεγάλη αδικία στις άδειες εγκυμοσύνης ιδιωτικού και δημόσιου τομέα

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την 17χρονη τρίδυμη Ελένη που “‘έσβησε” στην άσφαλτο – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο “ύστατο χαίρε”

«Μια χαρούμενη οικογένεια 2»: Στα σινεμά η ταινία που αποθεώνει τις ξεχωριστές μας… ατέλειες! (εικόνες+video)

Η μικρή Ειρήνη έγινε βασίλισσα! Το όνειρο της 4χρονης με νευροβλάστωμα πραγματοποιήθηκε χάρη στο Make A Wish

Μόλις ανακοινώθηκε! Πότε θα δοθούν τα νέα self test στους μαθητές των σχολείων