Πόνος και θλίψη στην κηδεία της 14χρονης Ελένης – Την έντυσαν νύφη σε λευκό φέρετρο και την έραναν με λουλούδια (video)

Ανείπωτη θλίψη και σπαραγμός επικράτησε στην κηδεία της 14χρονης Ελένης Γαλάνη που εξέπνευσε χθες μετά από 6μηνη μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη κηδεία της

Φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία να πουν το τελευταίο αντίο, στην αγαπημένη τους Ελένη. Ντυμένη νύφη οδηγήθηκε μέσα στο λευκό φέρετρο  στην τελευταία της κατοικία. Το κλίμα στην κηδεία ήταν βαρύ καθώς κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η 14χρονη κοπέλα δεν τα κατάφερε.

Η υποδοχή της σορού στο σπίτι της θύμιζε γάμο

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε γάμο, έγινε η υποδοχή της σορού της 14χρονης Ελένης, η οποία έφυγε από τη ζωή προχθές σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι γονείς της, στον οικισμό των τσιγγάνων στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας στο Βόλο, υποδέχθηκαν τη σορό στο σπίτι, για τελευταία φορά ντυμένη νύφη, όπως προστάζει το έθιμο, ενώ ακούγονταν τραγούδια.

Στο σπίτι είχε συγκεντρωθεί όλη η γειτονιά, προκειμένου να κηδευτεί σαν νύφη. Παράλληλα στην περιοχή έπεσαν πυροβολισμοί, μόλις η σορός της άτυχης νεαρής μεταφέρθηκε στο σπίτι, ενώ την έρεναν με λουλούδια.

Δείτε το video εδώ

Πώς η άτυχη 14χρονη έχασε τη ζωή της

Η 14χρονη κοπέλα στις 4 Ιανουαρίου τραυματίστηκε στο μπάνιο του σπιτιού της. Έπεσε στην μπανιέρα και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου χθες κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Οι συγγενείς μιλούσαν από την πρώτη στιγμή για ηλεκτροπληξία, ενώ οι γιατροί έκαναν λόγο για εισρόφηση. Ωστόσο, η υπόθεση ήταν υπό διερεύνηση από τις αστυνομικές αρχές. Στις 4 Ιανουαρίου του 2022 όταν το κορίτσι έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε και έχασε τις αισθήσεις της. Οι συγγενείς δεν κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Μετέφεραν την ανήλικη στο Νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο. Στο τμήμα έκτακτων περιστατικών είπαν ότι το κορίτσι έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα που ήταν αναμμένος την ώρα που έκανε μπάνιο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες είναι ακόμα άγνωστο πώς προκλήθηκαν.