«Πώς να βοηθήσω το παιδί μου με το διάβασμα για το σχολείο;»: Δωρεάν σεμινάριο στα Public Συντάγματος

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν – Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας!

Έχει αποδειχτεί, ότι τα παιδιά αποδίδουν καλύτερα στα μαθήματα του σχολείου, όταν οι γονείς εμπλέκονται ενεργά στην ακαδημαϊκή τους ζωή. Η τακτική επαφή με το σχολικό περιβάλλον και τους δασκάλους του παιδιού είναι ένας τρόπος για να σταθούμε στο πλευρό του παιδιού μας, κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Τι γίνεται, όμως, με το διάβασμα στο σπίτι; Τι πρέπει να κάνουμε τότε, ώστε πραγματικά να βοηθήσουμε το παιδί μας και να το «εκπαιδεύσουμε», ώστε να είναι υπεύθυνο απέναντι στις σχολικές του υποχρεώσεις;

Σε κάθε πιθανή σας απορία για το διάβασμα του παιδιού στο σπίτι θα απαντήσει το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο που διοργανώνει το Infokids.gr την Παρασκευή 5/10, στις 18:00, στα Public Συντάγματος (5ος όροφος – Αίθουσα Εκδηλώσεων).

Με θέμα «Πώς να βοηθήσω το παιδί μου με το διάβασμα για το σχολείο;», η έμπειρη εκπαιδευτικός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων κ. Φωτεινή Τσομάκου θα δώσει, μεταξύ άλλων, οδηγίες στους γονείς για το αν και πώς πρέπει να βοηθούν το παιδί τους με το διάβασμα στο σπίτι για την επόμενη μέρα, πόση βοήθεια χρειάζεται το παιδί ανάλογα με την ηλικία του, αλλά και τι να κάνουν σε περίπτωση που το παιδί αρνείται να διαβάσει.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό σεμινάριο που θα σας δώσει λύσεις και απαντήσεις, οι οποίες θα αποδειχθούν πολύτιμες καθ’όλα τα χρόνια σχολικής φοίτησης του παιδιού –μην το χάσετε!

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία, θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Η κ. Φωτεινή Π. Τσομάκου είναι εκπαιδευτικός, δασκάλα και φιλόλογος. Γεννήθηκε στην Ανδρίτσαινα Ηλείας, αλλά ζει στην Αθήνα. Εργάστηκε 10 χρόνια στην Πρωτοβάθμια και 16 χρόνια στην Δευτεροβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση (Εκπαιδευτήρια Συλλόγου “Η Ελληνική Παιδεία”). Επί 11 χρόνια διετέλεσε διευθύντρια του Δημοτικό Ηρακλείου του ίδιου σχολείου.

Αγαπάει πολύ τα παιδιά κάθε ηλικίας και εργάζεται με όλη της την καρδιά για να πλουτίζουν σε γνώσεις και να ανθίζουν μέσα στην αγάπη και στο φως των ιδανικών.

Δείτε τα βιβλία της κ. Τσομάκου εδώ.