Πώς νόσησε το 9χρονο παιδί μου από κορωνοϊό: H πρώτη ασθενής στην Ελλάδα αποκαλύπτει

Η Δήμητρα Βουλγαρίδου είναι η πρώτη ασθενής που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Ελλάδα. Μαζί της νοσηλεύτηκε και ο 9χρονος γιος της που βρέθηκε θετικός.

Η 38χρονη  ήταν καλεσμένη χθες στην τηλεοπτική εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha και μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας του παιδιού της που νοσηλεύτηκαν μαζί για 15 ημέρες στον θάλαμο αρνητικής πίεσης του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Η νοσηλεία του 9χρονου παιδιού της

Η μητέρα αναφέρει για τις ημέρες με τον 9χρονο γιο της, ο οποίος βρέθηκε θετικός και αυτός στον κορωνοϊό «Ήταν ένα σοκ όταν έμαθα ότι νοσεί και το παιδί μου. Ήταν όλοι αρνητικοί εκτός από εκείνον. Τον έφεραν μαζί μου στον ίδιο θάλαμο. Δεν του είπα ποτέ ότι είχε τον ιό. Ήταν ασυμπτωματικός όλο το διάστημα.

Έπεσε πάνω μου όλο το βάρος για να του εξηγήσω τι συμβαίνει, όμως του είπα ψέματα, λέγοντάς τους ότι είμαστε καλά, ότι απλώς έχω μια ίωση. Ήθελα να το χειριστώ μόλις θα βγαίναμε από κει. Περίμενα να κοιμηθεί το βράδυ για να κλάψω».

«Μείναμε μέσα 15 ημέρες. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί το παιδί άρχισε να αντιδρά και να θέλει να βγει έξω. Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Με προβλημάτιζε η συμπεριφορά του. Προσπαθούσα να του το διακωμωδήσω για να το πάρει ως αστείο. Άκουγα συνέχεια “πότε θα βγούμε”».