«Πώς πάει για εμάς η τηλεκπαίδευση; Καλέσαμε την πυροσβεστική να απεγκλωβίσει τον γιο μας από μία καρέκλα»

Μπορεί να γελάτε τώρα βλέποντας τις παρακάτω εικόνες, όμως αποτελεί σκληρή πραγματικότητα το γεγονός, ότι τόσο εμείς όσο και τα παιδιά μας έχουμε «χάσει τη μπάλα» με την τηλεκπαίδευση και την τηλεργασία και αυτό οδηγεί σε διάφορες αψυχολόγητες καταστάσεις…

Όπως στην περίπτωση αυτού του μικρούλη, ο οποίος έμεινε για λίγη ώρα μόνος του στο δωμάτιό του, κάνοντας τηλεκπαίδευση, ενώ την ίδια ώρα το ίδιο έκαναν τα αδέλφια του στα δικά τους δωμάτια και οι γονείς του εργάζονταν σε άλλους χώρους του σπιτιού. Τι συνέβη τότε; Η ανάρτηση της μαμάς του Cynthia Olson τα λέει όλα:

«Ο γιος μας σφήνωσε το κεφάλι του στο κάθισμα της καρέκλας, στο σημείο που πηγαίνει και ξύνει η γάτα, και χρειάστηκε να καλέσουμε την πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσουμε. Όσοι έχετε γάτες σίγουρα θα γελάτε τώρα.

Καταρχάς θέλω να πω, ότι ο γιος μας είναι μια χαρά. Δεν έχει χτυπήσει πουθενά. Προσπάθησα αρχικά να τον βγάλω μόνη μου από εκεί, αλλά δεν είχα την δύναμη να τον σηκώνω στην ευθεία από τα πόδια, να κρατώ το κεφάλι του στο πλάι και να ΜΗΝ γελάω ταυτόχρονα.

Έτσι κατέφυγα στο Πλάνο Β (μπαίνει πυροσβέστης). Και ναι, γέλαγαν και εκείνοι όλη την ώρα. Έκαναν καταπληκτική δουλειά. Είμαι σίγουρη πως αυτή ήταν μία από τις πιο διασκεδαστικές κλήσεις που δέχθηκαν ποτέ…»