«Πόσο να αντέξω.Το σύστημα θέλει να μας εξουθενώσει»: Ξεσπά η μαμά Τοπαλούδη για την διακοπή της δίκης

Για ακόμα μία φορά διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, εν μέσω των αντιδράσεων των γονιών της. Η δίκη διεκόπη για τις 15 Μαρτίου 2022 καθώς τόσο μία ένορκος όσο και ο δικηγόρος του Αλβανού κατηγορουμένου νοσούν με κορονοϊο.

“Ντροπή” φώναζε η μαμά Τοπαλούδη

«Μπράβο σε όλους κι εκεί ψηλά που κάθεστε στα έδρανα. Ντροπή! Ντροπή!» φώναξε η μητέρα της Ελένης, Κούλα Αρμουτίδου μόλις άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου για εκ νέου διακοπή της δίκης.

Και σήμερα στο δικαστήριο βρέθηκαν συγγενείς και άλλων δολοφονημένων γυναικών όπως η Αλέκα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Η τελευταία μάλιστα διαμαρτυρήθηκε έντονα στο δικαστήριο ακούγοντας την εισαγγελέα να προτείνει διακοπή της δίκης, με την εισαγγελέα να απαντά «τι θέλετε δηλαδή! Να τους φέρουμε εδώ με covid;».

Το ξέσπασμα της μαμάς Τοπαλούδη

«Την κοροϊδία τους μέσα! Δεν ντρεπόμαστε καθόλου! Κάποιος ένορκος έχει covid λέει! Δεν πρέπει να υπάρχουν αναπληρωματικοί; Πόσο να αντέξω! Θέλει το σύστημα να μας εξουθενώσει ή να μας στείλει στο ψυχιατρείο!» είπε κατά την έξοδο της από το δικαστήριο η μητέρα της Ελένης, Κυριακή Αρμουτίδου.

«Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης»

Στη δικαστική αίθουσα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη όταν είδε τον Ροδίτη κατηγορούμενο, ο οποίος μετήχθη στη δικαστική αίθουσα να κάθεται στα εδώλιο που βρίσκεται στο ύψος της έδρας δεν άντεξε, φωνάζοντας «Δε μπορώ να βλέπω τους δολοφόνους του παιδιού μου στο ίδιο ύψος με τους δικαστές. Εγώ η μάνα της δολοφονημένης Ελένης».

Διαβάστε επίσης:

Από το «Blueberry Hill» για τα παιδιά, στον βομβαρδισμό και τον ξεριζωμό τους (video)

Ζωή σε 4 παιδάκια “χάρισε” o 6χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι – Συγκινούν οι γονείς του

“FutuRetro”: Παιδιά, επιστρατεύστε την επιστημονική φαντασία σας και δημιουργήστε!