«Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι επιλέγοντας αυτό το σούπερ μάρκετ θα κέρδιζα τόσα πολλά!»

Αν υπάρχει ένα «καλό» που ίσως μας έκανε η κρίση, αυτό είναι αναμφίβολα το ότι έβαλε τους περισσότερους από εμάς σε μία λογική… οικονομίας. Πολύ περισσότερο τους γονείς, οι οποίοι αναγκάστηκαν να βρουν λύσεις, προκειμένου να συνεχίσουν να παρέχουν στην οικογένεια ποιοτικά προϊόντα, σε όσο το δυνατόν, όμως, χαμηλότερες τιμές.

Για να το πετύχει κανείς αυτό, χρειάζεται να μπαίνει συχνά σε μια διαδικασία δοκιμής και σύγκρισης, η οποία αποδεικνύεται εξαιρετικά αποδοτική μακροπρόθεσμα, αφού μόνο έτσι βγαίνεις πραγματικά κερδισμένος. Αυτή, άλλωστε, είναι η βάση του λεγόμενου smart shopping.

Τη διαδικασία αυτή άρχισα να ακολουθώ και εγώ τα τελευταία χρόνια, κυρίως αναφορικά με τα οικογενειακά ψώνια στο σούπερ μάρκετ, τα οποία λαμβάνουν χώρα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και με καθόλου ευκαταφρόνητα ποσά στις αποδείξεις, δεδομένου, ότι στο σπίτι είμαστε πλέον 4 άτομα!

Έχοντας, λοιπόν, δοκιμάσει και συγκρίνει διάφορα σούπερ μάρκετ της περιοχής, δεν δίστασα να επισκεφθώ και το νέο κατάστημα Μασούτη που άνοιξε στη γειτονιά μου, στα νότια προάστια, και να δοκιμάσω για έναν τουλάχιστον μήνα να πραγματοποιώ τα οικογενειακά ψώνια από εκεί. Τι διαπίστωσα; Ότι στο τέλος του μήνα βγήκα κερδισμένη από πολλές απόψεις -οικονομικά και όχι μόνο! Και αυτό, χάρη στην έξυπνη Mas Card, την οποία απέκτησα εύκολα και δωρεάν, συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα στη reception του καταστήματος.

Τι κερδίζεις με τη Mas Card;

Άμεση έκπτωση στα προϊόντα με την ειδική σήμανση

Ο λόγος για επώνυμα προϊόντα, καθημερινής χρήσης, τα οποία οι περισσότερες οικογένειες προμηθεύονται σε εβδομαδιαία βάση, όπως τρόφιμα, απορρυπαντικά και πάνες, τα οποία έχει πραγματικά νόημα να βρίσκουμε σε καλές προσφορές!

Συγκέντρωση πόντων με ΑΜΕΣΗ εξαργύρωση σε μορφή έκπτωσης!

Συγκεκριμένα, κάθε φορά που συγκεντρώνεις 200 πόντους, μπορείς να τους εξαργυρώσεις άμεσα στο ταμείο (και όχι σε επόμενη αγορά!), βλέποντας την απόδειξη να μειώνεται κατά 6 ευρώ. Καθόλου άσχημα, ε; Αξίζει να σημειωθεί, ότι για κάθε 3 ευρώ κερδίζεις έναν πόντο.

Συγκέντρωση περισσότερων πόντων με συγκεκριμένες αγορές

Αγοράζοντας, όμως, τα προϊόντα με το ειδικό σήμα, κερδίζεις επιπλέον πόντους, κι έτσι οι 200 πόντοι για να έχεις την έκπτωση των 6 ευρώ συγκεντρώνονται πολύ πιο γρήγορα. Μάλιστα, πόντοι συγκεντρώνονται και με τα εξαιρετικά προϊόντα της σειράς Mr. Grand, ενώ προσωπικά προτιμώ πάντα ελληνικά προϊόντα (θα τα βρείτε με την επιγραφή: «Μασούτης από τον τόπο μας»), τα οποία όχι μόνο είναι πεντανόστιμα αλλά διατίθενται και σε εξαιρετικές τιμές.

Αυτόματη συμμετοχή σε μεγάλους διαγωνισμούς!

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε περισσότερο από το να χρησιμοποιείς τη mas card, για να μπαίνεις σε κληρώσεις για μεγάλα δώρα. Τι εννοώ μεγάλα; Ενδεικτικά, μέχρι τέλος Ιουνίου «τρέχει»  διαγωνισμός για 3 νικητές που θα κερδίσουν καταπληκτικό σαββατοκύριακο (2 διανυκτερεύσεις) στο Costa Navarino . Ποια μαμά δεν ονειρεύεται ένα τέτοιο σαββατοκύριακο για δύο, χωρίς τα παιδιά;

Με λίγα λόγια… ποτέ δεν φανταζόμουν, ότι επιλέγοντας αυτό το σούπερ μάρκετ θα κέρδιζα κάθε μήνα τόσα πολλά!