Πού θα βρούμε τη δύναμη της χαράς;

Έχουμε ένα κρυφό μυστικό εμείς οι γονείς που λειτουργεί ως μαγικό φίλτρο δύναμης και θετικής ενέργειας. Είναι αυτό που, παρά τις καθημερινές δυσκολίες και ανατροπές, φέρνει το χαμόγελο στα χείλη μας. Αυτό που μας κάνει να αισιοδοξούμε. Να βλέπουμε την θετική πλευρά των καταστάσεων και να κάνουμε όνειρα.

Είναι τα παιδιά μας. Τα φωτεινά αστέρια που δίνουν νόημα και γεννούν ελπίδες για το μέλλον. Τα γλυκά χαμογελαστά τους πρόσωπα, η απλοϊκότητα και διορατικότητα της σκέψης τους, η έμφυτη αισιοδοξία και η ζωντάνια τους, είναι τα ισχυρότερα κίνητρά μας για να μην αφήνουμε τίποτα να μας πάρει από κάτω.

Δεν υπάρχει τίποτα ομορφότερο σε αυτόν τον κόσμο από ένα χαρούμενο παιδί

Εναλλάσσοντας τα κανάλια -όλο τα ίδια και τα ίδια- δύο απίθανες φατσούλες ξεπετάγονται! Είναι ο Διονύσης και η Μαργαρίτα, οι μικροί πρωταγωνιστές της καμπάνιας για τα 45 χρόνια Μασούτης που αποτελούν την προσωποποίηση της χαράς! Που σου θυμίζουν, ότι η δύναμη της χαράς βρίσκεται στην ικανότητά μας να αντλούμε ευτυχία από τις πιο απλές στιγμές.

Από το αυθόρμητο, εγκάρδιο γέλιο του παιδιού μας. Από μία βόλτα στην εξοχή, μια ηλιόλουστη μέρα. Από τους αγώνες ταχύτητας στο σούπερ μάρκετ με όχημα το καρότσι και επιβάτη το μικρούλι μας που κάθεται πάνω! Από το απίστευτο ταλέντο δύο μικρών παιδιών που υποδύονται το ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί και οργανώνει τον γάμο του, την ώρα που οι γονείς τους κάνουν αμέριμνοι τα ψώνια τους. Γιατί τα παιδιά ξέρουν πώς να βρίσκουν την ευτυχία ακόμα και στις πιο πεζές, καθημερινές στιγμές, ακόμα και κάτω από πάγκους με φρούτα ή διαδρόμους με πολύχρωμα απορρυπαντικά.

Tα backstage μιας απίθανης καμπάνιας!

Είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα γυρίσματα της φοβερής καμπάνιας για τα 45 χρόνια του Μασούτη και να απολαύσουμε τη Νάγια και τον Χάρη, όπως είναι πραγματικά οι δύο πρωταγωνιστές! Η μικρούλα τσαχπίνα και εύθυμη, ο 5χρονος τυπικός και οργανωτικός… Οι δυο τους δημιούργησαν ένα αχτύπητο δίδυμο που έκλεψε την παράσταση.

Τα γεμάτα γέλια γυρίσματα, με τα πειράγματα και τις αστείες στιγμές, ανάμεσα στα παιδιά αλλά και στο συνεργείο πραγματικά μας έφτιαξαν την διάθεση! Απολαύστε παρακάτω τις καλύτερες στιγμές των παιδιών σε ένα backstage video που θα σας γεμίσει χαρά:

Σε μία εποχή που το χαμόγελο μας λείπει περισσότερο από ποτέ, ο Μασούτης μας θυμίζει πως τα παιδιά μπορούν να μας δώσουν ένα σπουδαίο μάθημα. Είναι μάλλον τα μόνα που μπορούν να μας διδάξουν και να μας μεταδώσουν τη δύναμη της χαράς.