Πρίγκιπας Λούις: Η «άγνωστη» φωτογραφία που τράβηξε στα γενέθλιά του η μαμά του, Κέιτ

Το φως της δημοσιότητας είδε μία νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Λούις, του τρίτου παιδιού του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

Τη φωτογραφία είχε τραβήξει η δούκισσα του Κέμπριτζ στο σπίτι της οικογένειας στο Άνμερ Χολ και είχε σταλεί σε φαν της βασιλικής οικογένειας σαν ευχαριστήριο για τις ευχές τους στα δεύτερα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα τον Απρίλιο.

Τη φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον στο σπίτι της οικογένειας στο Άνμερ Χολ, εστάλη σε θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας σαν ένα «ευχαριστώ» για τις ευχές τους για τα δεύτερα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις τον Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης: Τρυφερός παππούς: Ο Πρίγκιπας Κάρολος δημοσιεύει ένα υπέροχο πορτραίτο του με τον εγγονό του Λούις

Την εικόνα κοινοποίησε στο Instagram το Σαββατοκύριακο, ο λογαριασμός @katsroyalletters που έχει βάση στη Γερμανία.

Η φωτογραφία εκτυπώθηκε στο πίσω μέρος ενός σύντομου ευχαριστήριου σημειώματος από τον δούκα και τη δούκισσα του Κέμπριτζ με το οποίο το βασιλικό ζευγάρι εξέφρασε την εκτίμησή του για την ευγενική κίνηση να ευχηθούν γραπτώς στον μικρό Λούις.

« Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εκτίμησαν την ευγενική σκέψη σας γραπτώς στον Πρίγκιπα Λούις, όπως κάνατε με την ευκαιρία της τα δεύτερα γενέθλιά του», έγραφε το σημείωμα.

Στη φωτογραφία ο μικρός πρίγκιπας στέκεται απέναντι από τον φακό χαμογελαστός.

Όπως επισημαίνουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η φωτογραφία είχε τραβηχτεί μαζί με εκείνες που είχαν κυκλοφορήσει οι γονείς του στα γενέθλια του, στις οποίες ο Λούις φαίνεται να παίζει με τα χέρια του γεμάτα μπογιές.