Αρχική Νέα Προτάσεις ψυχαγωγίας από το Infokids.gr στην εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» (Τετάρτη 26/4)

Προτάσεις ψυχαγωγίας από το Infokids.gr στην εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» (Τετάρτη 26/4)

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν, τα παιδιά επέστρεψαν στα θρανία και η οικογένεια στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Το Infokids.gr μέσα από την εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» κάνει πιο ομαλή αυτή την επιστροφή, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων, εκείνες που θα ενθουσιάσουν περισσότερο μικρούς και μεγάλους!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23/4) το Infokids.gr παρουσιάζει αγαπημένα παιδικά βιβλία και τις συγγραφείς τους. Στη συνέχεια, συζητάμε για την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης στα παιδιά με την ψυχολόγο Ειρήνη Γιαννόπαπα, την οποία επισκεφθήκαμε στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Ίσιδα. Μια ταινία με πολλή μουσική και σπουδαία μηνύματα θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, ενώ για το τέλος κρατήσαμε το εικαστικό εργαστήρι του Athens Art Workshop γύρω από την τεχνική του κολάζ με ανακυκλώσιμα υλικά.

Όλα αυτά μέσα από την εβδομαδιαία εκπομπή «Όλα για τη Μαμά» του Star Web Tv με παρουσιάστρια τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου. H διαδικτυακή εκπομπή προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21:00 μέσω του web TV-live του www.star.gr/webtv.

Μη χάσετε το εβδομαδιαίο ραντεβού όλων των μαμάδων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.