Φτιάχνετε τη βαλίτσα των παιδιών για τις διακοπές; Εδώ βρήκαμε τα καλύτερα καλοκαιρινά ρούχα και μαγιό!

Λίγες είναι οι μέρες που μας χωρίζουν από το καλοκαίρι και με τη θερμοκρασία συνεχώς να ανεβαίνει το μυαλό μας τρέχει σε θάλασσες, ακτές και ατελείωτο παιχνίδι με τα παιδιά μας στην άμμο.

Και μπορεί η δική μας άδεια να αργεί ακόμα, τα παιδιά μας, όμως, θα ξεκινήσουν σύντομα τα μπάνια τους και τις καλοκαιρινές βόλτες είτε στην κατασκήνωση είτε με τους παππούδες. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίσουμε για τη βαλίτσα των διακοπών τους από νωρίς.

Προσωπικά, ξεκίνησα την αναζήτηση για μαγιό και καλοκαιρινά ρούχα από τώρα. Μετά από αρκετό ψάξιμο για τα μαγιό, τις πετσέτες, τα καπέλα, ακόμα και για τα γυαλιά ηλίου των παιδιών μου –και όχι μόνο- κατέληξα σε μια συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων, η οποία όσα χρόνια την επιλέγω δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ.

Στην DPAM βρήκα και φέτος αυτό που χρειαζόμουν

Ολοκληρωμένες προτάσεις για την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα του παιδιού μου με ποιοτικά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια, σε τιμές ανταγωνιστικότατες για την αγορά.

Παιδικά μαγιό, αξεσουάρ θαλάσσης, γυαλιά ηλίου, καπέλα, σανδάλια και ό,τι άλλο χωράει στη βαλίτσα των διακοπών ώστε τα παιδιά να έχουν όλα τα απαραίτητα μαζί τους, ακόμα και αν εγώ είμαι μακριά τους.

Η φετινή συλλογή DPAM για την παραλία και το καλοκαίρι ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα, τα ιδιαίτερα μοτίβα, τα εξωτικά σχέδια, την ποιότητα και την ποικιλία της, ενώ δίνει σε μαμάδες και παιδιά τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε 4 εξωτικές περιοχές του κόσμου μέσα από… τα ρούχα τους!

Τζαϊμπούρ, Τιμπουκτού, Γέλοουστοουν και Κούβα αποτελούν πηγή έμπνευσης και αποτυπώνονται με πρωτότυπο τρόπο σε υπέροχα μπλουζάκια, σορτς βερμούδες, φορέματα, μαγιό, πετσέτες και καπέλα. Δεν σας κρύβω, μάλιστα, ότι πολλά από αυτά θα ήθελα να υπάρχουν και στο μέγεθός μου!

Και το καλύτερο είναι ότι μπορώ να βρω τα ρούχα της DPAM σε 17 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ηλεκτρονικά στο e-shop της εταιρείας.

Η βαλίτσα των διακοπών για τα παιδιά, πλέον, είναι έτοιμη και περιέχει όλα τα απαραίτητα. Το μόνο που θέλω τώρα, ως μαμά, είναι τα παιδιά μου να ζήσουν το καλοκαίρι τους στο έπακρο!