Θετικός (χωρίς συμπτώματα) στον covid- 19 διαγνώσθηκε σήμερα Μαθητής ο οποίος την περασμένη Δευτέρα προσήλθε στο φροντιστήριο, χωρίς κανένα σύμτωμα, του φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας αναφέρει το ert.gr.
Μετά την ενημέρωση η Διεύθυνση, η οποία και δημοσιοποίησετο γεγονός, επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και προέβη στην απολύμανση των χώρων, αποφασίζοντας συγχρόνως, να μην πραγματοποιηθούν τα μαθήματα μέχρι το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου ενώ στο διάστημα αυτό θα γίνει διπλή απολύμανση των χώρων.
Η φροντιστηριακή Μονάδα θα λειτουργήσει κανονικάαπό την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, εκτός από τμήμα του ασυμπτωματικού μαθητή που θα συνεχίσει διαδικτυακά τα μαθήματα του μέχρι να παρέλθει η προθεσμία των 14 ημερών.
