Ρόδος: Υπόθεση βιασμού 8χρονης Κωνσταντίνας – Τι απαντά ο σύντροφος της μαμάς στις κατηγορίες

Ρόδος: Υπόθεση βιασμού 8χρονης Κωνσταντίνας - Τι απαντά ο σύντροφος της μαμάς στις κατηγορίες

Η υπόθεση του βιασμού της 8χρονης Κωνσταντίνας στη Ρόδο συγκλονίζει και όλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις θέλοντας να βρεθεί ο ένοχος που κακοποίησε το παιδί και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Τι απαντά ο σύντροφος της μαμάς στις κατηγορίες

Αποκαλύψεις για την 8χρονη Κων/να που έπεσε θύμα βιασμού - Η ζωγραφιά που ερευνάται - Τα πρώτα της λόγια

Αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στον βιασμό της 8χρονης από τη Ρόδο ο σύντροφος της μητέρας της, υποστηρίζοντας πως όλα είναι ψέματα.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έμαθε γι’ αυτό που συνέβη στο παιδί πριν από μια εβδομάδα. Μάλιστα είπε αμέσως στη σύντροφό του να πάνε την 8χρονη στον γιατρό, γιατί ανησύχησε και φοβήθηκε.

«Δεν έχω καμία σχέση με τον βιασμό»

«Δεν έχω καμία σχέση με τον βιασμό. Είναι όλα ψέματα. Δεν πρόκειται ποτέ να πειράξω ένα παιδί και δε δέχομαι τη βία σε βάρος των παιδιών», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα πως η μικρή, που ζούσε μαζί τους, ήταν πάντα χαρούμενη, αλλά όποτε επέστρεφε από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς ήταν στεναχωρημένη.

Μητέρα 8χρονης: «Όποιος το έκανε να πάει φυλακή»

Στην αθωότητα του συντρόφου της πιστεύει και η μητέρα της 8χρονης, η οποία μέσα από την εκπομπή ζητά να βρεθεί ο υπαίτιος και να μπει στη φυλακή.

«Σε κανένα από τα τρία μου άλλα κορίτσια δεν έχουν βρεθεί σημάδια κακοποίησης. Πιστεύω ότι, όποιος το έκανε στη μικρή, το έκανε γιατί δυσκολεύεται να εκφραστεί και είναι πολύ κλειστό παιδί. Θέλω να βρεθεί και να τιμωρηθεί», είπε η μητέρα.

Σφίγγει ο κλοιός για τον βιαστή της 8χρονης

Ρόδος: Υπόθεση βιασμού 8χρονης Κωνσταντίνας - Τι απαντά ο σύντροφος της μαμάς στις κατηγορίες

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς φέρεται να σφίγγει ο κλοιός των διωκτικών αρχών σε ό,τι αφορά τον υπεύθυνο της αποτρόπαιας αυτής πράξης!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε στοιχείο της υπόθεσης που προκύπτει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται, αλλά και αυτά από τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Επίσης σήμερα πρόκειται να καταθέσει ο πατέρας της 8χρονης, ο οποίος είναι ναυτικός και ήρθε στο νησί μας για το σκοπό αυτόν. Σημαντικό ρόλο δε στην όλη εξέλιξη, έχουν τόσο αυτά που προκύπτουν από τις συζητήσεις που γίνονται παρουσία παιδοψυχολόγου με το 8χρονο κορίτσι όσο και αυτά που κατέθεσαν τα επίσης ανήλικα αδέλφια της.

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα στην Ηλεία: Πώς σώθηκε ο 5χρονος γιος του ζευγαριού – Χαροπαλεύει ο μπαμπάς

Αυτός ο μπαμπάς τριών κοριτσιών μαζεύει υπογραφές για να δικαιολογούνται οι απουσίες λόγω περιόδου

Αυτοί είναι οι μαρκαδόροι που ανακαλούνται από την αγορά