Η κατάθεση της μαμάς της 8χρονης Κων/νας που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο

Η κατάθεση της μαμάς της 8χρονης Κων/νας που έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα όσα βίωσε η 8χρονη Κωνσταντίνα από τη Ρόδο που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Σε Δομή προστασίας φιλοξενείται η 8χρονη

Το παιδί που έχει νοητική υστέρηση  μετά την έκδοση εισαγγελικής διάταξης  μεταφέρθηκε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας της Ρόδου, είναι σε σοκ και έχει την 24ωρη υποστήριξη παιδοψυχολόγων.

Τι κατέθεσε η μητέρα της 8χρονης Κωνσταντίνας

Η 33χρονη μητέρα της 8χρονης Κωνσταντίνας που αντιμετωπίζει και αυτή προβλήματα νοητικής υστέρησης “έσπασε” τη σιωπή της στους αστυνομικούς και έδωσε τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη με την την κακοποίηση του παιδιού.

Στο ίδιο οίκημα αλλά σε διαφορετικό όροφο μένουν και οι παππούδες του παιδιού. Η 8χρονη έχει άλλα τρία αδέρφια. Δύο μεγαλύτερα από αυτή 10 και 12 ετών κι άλλο ένα μόλις έξι μηνών.

Η 33χρονη μητέρας της, απέκτησε τα τέσσερα παιδιά από τρεις διαφορετικούς άνδρες. Τα δύο μεγαλύτερα από τον άνθρωπο που παντρεύτηκε, την 8χρονη από έναν άλλο άνδρα με τον οποίο είχε δεσμό και είναι ναυτικός. Το μικρότερο παιδί που γεννήθηκε τον περασμένο Απρίλιο που είναι καρπός του έρωτα της με τον τωρινό της σύντροφο, που είναι Ρομά.

Το newsit.gr αποκαλύπτει σήμερα τι είπε 33χρονη στους αστυνομικούς όταν κλήθηκε να απαντήσει καίρια ερωτήματα.

«Ο σύντροφος μου και εγώ το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν εργαζόμαστε και παραμένουμε πολλές ώρες στο σπίτι», είπε η μητέρας της μικρής Κωνσταντίνας και πρόσθεσε: «Όταν φεύγουμε από το σπίτι είναι μόνο για να πάμε σούπερ και να πληρώσουμε κάποιους λογαριασμούς. Λείπουμε για μικρά χρονικά διαστήματα. Εκείνες τις στιγμές τα παιδιά παραμένουν με τους γονείς μου

Η μητέρα της οκτάχρονης, όπως η ίδια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς έμαθε από την κόρη για τον τραυματισμό της στα γεννητικά της όργανα. «Πριν περίπου μια εβδομάδα μου παραπονέθηκε η κόρη μου ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα και πως έχει κάποιες ενοχλήσεις» είπε η 33χρονη στους αστυνομικούς και συνεχίζοντας ανέφερε:

«Είδα κάτι στα γεννητικά όργανα του παιδιού, κάποια σημάδια…»

«Είδα κάτι στα γεννητικά όργανα του παιδιού, κάποια σημάδια. Με παραξένεψαν τα έβγαλα φωτογραφία και τα έστειλα σε μια παιδίατρο για να την συμβουλευτώ. Μετά από δύο ημέρες ήρθε η αστυνομία και ξεκίνησε η διαδικασία. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί κι εάν έχει γίνει κάτι κακό στο παιδί μου. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα εάν ήξερα θα σας το έλεγα».

Διαβάστε επίσης:

“Χάρη στους αστυνομικούς σώθηκε ο γιος μας” λέει ο πατέρας του παιδιού με το αλλεργικό σοκ

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη θύμα βιασμού – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του δράματος – Οι δηλώσεις της γιαγιάς

Ανατροπή! Αθωώθηκε μητέρα που είχε καταδικαστεί για κακοποίηση 7 μηνών βρέφους – Ποιος ο ένοχος τελικά;