Αρχική InfoMommy Νέα Σαββατοκύριακο εκπαίδευσης, φροντίδας και υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων στην Costa Navarino (19-21 Μαΐου)

Σαββατοκύριακο εκπαίδευσης, φροντίδας και υιοθεσίας κατοικίδιων ζώων στην Costa Navarino (19-21 Μαΐου)

Η Costa Navarino, ο πρότυπος αειφόρος προορισμός στη Μεσόγειο, στο πλαίσιο της προσπάθειας που αναπτύσσει για την προστασία των αδέσποτων ζώων, σας καλεί σε ένα Σαββατοκύριακο με θέμα τους τετράποδους φίλους μας. Με δραστηριότητες που αφορούν στην εκπαίδευση, φροντίδα και υιοθεσία κατοικίδιων ζώων και σε συνεργασία με τη PURINA®, το Σαββατοκύριακο έχει σχεδιαστεί με στόχο την ευαισθητοποίηση στο θέμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί μέρος των δράσεων της Navarino Pet Community, ενός πρότυπου καταφυγίου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων που λειτουργεί στην Costa Navarino. Εθελοντές εργαζόμενοι καθώς και επαγγελματίες φροντιστές επικεντρώνουν τις δράσεις τους στην περίθαλψη και εύρεση μόνιμης στέγης για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής. Μέχρι σήμερα, πάνω από 30 σκυλιά έχουν υιοθετηθεί από συνεργάτες αλλά και πελάτες των ξενοδοχείων της Costa Navarino και πλέον απολαμβάνουν μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ όλη η προσπάθεια έχει συμβάλει στη κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.

φροντίδα ζώων
Οι φιλόζωοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή την πρωτότυπη πρωτοβουλία, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο στην Costa Navarino παρέα με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, καθώς επίσης και να προσθέσουν το πρώτο ή άλλο ένα τετράποδο μέλος στην οικογένειά τους, ηλικίας από οκτώ μηνών έως τεσσάρων ετών.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου περιλαμβάνει σειρά δραστηριοτήτων και εκπλήξεων όπως συμβουλές εκπαίδευσης από τον Έλληνα εκπαιδευτή σκύλων Θοδωρή Τριαντή, καλλωπισμό και περιποίηση από την ομάδα της κινητής μονάδας Aussie Pet Mobile GR και δωρεάν τροφή για έξι μήνες από την PURINA® για όλα τα υιοθετημένα σκυλιά. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα σε αυτό το link.

Οι κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέσω αυτού του link ή μέσω του τμήματος κρατήσεων της Costa Navarino στο reservations.westin@costanavarino.com, αναφέροντας το #WeareBetterwithPets Weekend και τον κωδικό: GADOPT17


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter