Σέρρες: Σοκάρουν οι εικόνες του 9χρονου που δαγκώθηκε από σκύλους

Στη δημοσιότητα ήρθαν σήμερα οι φωτογραφίες του 9χρονου που δέχθηκε επίθεση από από σκυλιά ράτσας cane corso, έξω από την πόλη των Σερρών.

Το παιδάκι έχει τραύματα από τα δαγκώματα των σκυλιών μέχρι ψηλά στο μηρό, ενώ νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο της πόλης.

Το παιδί επέστρεφε από το σχολείο του, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από τρία δεσποζόμενα σκυλιά, ιδιοκτησίας ενός 49χρονου.

Τα παιδιά όρμηξαν στο παιδί, όταν ο γιος του ιδιοκτήτη τους άνοιξε την πόρτα του κτήματος όπου αυτά φυλάσσονταν. Επιτέθηκαν στο αγόρι, δαγκώνοντάς στο κεφάλι και τα πόδια, και χρειάστηκε η παρέμβαση της μάνας του 9χρονου για να τον σώσει.

“Άνοιξα εγώ το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου”

Η μητέρα του παιδιού μιλώντας στον Alpha, είπε πως το παιδί είναι πετσοκομμένο, ενώ από τις δαγκωματιές φαίνονταν ακόμη και τα οστά του! Η περιγραφή της σοκάρει:

«Το παιδί μου επειδή τα είδε, γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά, κρύφτηκε στις καλαμιές και ο γιος του του λέει: “μην κρύβεσαι, βγες, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά”. Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμησαν και αυτοί κάθονταν και έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά.

Πήγα εγώ και άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μουΤο παιδί είναι πετσοκομμένο, πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά».

Φωτογραφίες: infoserres.com