Σπαραγμός στην κηδεία της 14χρονης Γωγώς – Συγκλονίζει η επιθυμία του ιερέα πατέρα της στο ύστατο “χαίρε”

Πόνος και ένα βουβό “γιατί” για τον αδόκητο χαμό της 14χρονης Γωγώς που “έσβησε” δυο μέρες μετά το κρίσιμο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη για την απώλεια των περιττών κιλών της, έχει σκεπάσει τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Επανομής Θεσσαλονίκης όπου τελείται αυτή την ώρα η κηδεία.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως από την μια στιγμή στην άλλη το 14χρονο κορίτσι έφυγε από τη ζωή. Τραγική φιγούρα ο  ιερέας πατέρας της,  Βησσαρίων, που θρηνεί για το αγγελούδι του.

Η επιθυμία του ιερέα πατέρα της στο ύστατο “χαίρε”

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thestival.gr, o πατέρας Βησσαρίων ζήτησε από τους παρευρισκόμενους στον Ιερό Ναό να ψάλλουν όλοι μαζί το Χριστός Ανέστη την ώρα που έφτανε στην εκκλησία η σορός της κόρης του.

Από σηπτικό σοκ πέθανε η 14χρονη μετά την επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου

Από σηπτικό σοκ έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα.

«Ήθελε να αδυνατίσει για να γλιτώσει το bullying»

«Η Γεωργία ήταν το δεύτερο από τα τέσσερα παιδιά του πατέρα Βησσαρίωνα και της πρεσβυτέρας Ελεάνας. Καθημερινά ερχόταν αντιμέτωπη με το ρατσισμό εξαιτίας των παραπάνω κιλών της. Ένα υπέρβαρο κοριτσάκι, που μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να χάσει κιλά, με δίαιτες και διατροφολόγους, έκανε εξετάσεις που έδειξαν ότι η υγεία της ήταν καλή. Προκειμένου μάλιστα να μπορέσει να απαλλαγεί από τα επιπλέον κιλά και κυρίως από τη λεκτική βία που υφίστατο, έφτασαν στο σημείο να σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, ωστόσο ο πρώτος γιατρός στον οποίο απευθύνθηκαν οι γονείς, απέρριψε την ιδέα.