Κλείστε θέση τώρα: Αυτό το summer camp στο ΟΑΚΑ είναι η ιδανική λύση για παιχνίδι και μάθηση!

Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι να χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι αυτής της τόσο αλλόκοτης σχολικής χρονιάς, την οποία όλοι θα θυμόμαστε με τα πιο ανάμεικτα συναισθήματα. Ναι, τα καταφέραμε: Η ύλη “βγήκε”, τα παιδιά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους προστατεύτηκαν και προστάτευσαν, όμως είναι και πολλά αυτά που έχασαν, τα οποία θα φροντίσουμε τώρα να αναπληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα πώς το παιδί σας θα γεμίζει πιο ευχάριστα τα πρωινά του από την επόμενη εβδομάδα, η ιδανική πρόταση έρχεται από τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία», τα οποία διοργανώνουν από τις 28 Ιουνίου έως και τις 23 Ιουλίου, το πιο διασκεδαστικό, αλλά πλούσιο σε δραστηριότητες summer camp!

Ατελείωτο παιχνίδι, ξέφρενη διασκέδαση και… καλή επανάληψη στα Αγγλικά

Σε αυτό το super διασκεδαστικό θερινό πρόγραμμα οι μικροί συμμετέχοντες, ηλικίας από 4 έως 14 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να “οργώσουν” τα κορυφαία γήπεδα του Ολυμπιακού Κέντρου (Κολυμβητικό Κέντρο, Κέντρο Στίβου, Κέντρο Ποδηλασίας και Τένις, Κέντρο Ξιφασκίας και Ορειβασίας), συμμετέχοντας σε τουλάχιστον 20 αθλήματα και παιχνίδια (Survivor, Laser Tag κ.α.), ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν μέρος και σε εκδρομές, ώστε να επισκεφθούν το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά για να κάνουν Καγιάκ, την Πάρνηθα για Πεζοπορία και το Κέντρο Ιππασίας στο Γουδί. Τα μεγαλύτερα παιδιά θα επισκεφθούν το Μουσείο Μαραθώνα, ενώ θα βρεθούν και για μπάνιο στη θάλασσα!

Την ίδια ώρα, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν προγράμματα Μουσικής, Ρομποτικής, αλλά και Minecraft, καθώς και να κάνουν μια καλή επανάληψη στα Αγγλικά, ακόμα και με εντατική προετοιμασία για κάποιο πτυχίο του Cambridge. Όσο για τη μεγάλη έκπληξη; Τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» έχουν φροντίσει η κάθε εβδομάδα συμμετοχής να “κλείνει” με ένα ξέφρενο Dance Party, με πολύ χορό, τραγούδι και… ταχυδακτυλουργικά κόλπα!

Έμφαση στην σωστή οργάνωση και την ασφάλεια

Τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» έχουν εμπειρία 15 ετών στην διοργάνωση θερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για μαθητές, κάτι που τους δίνει ισχυρό προβάδισμα, ώστε να νιώθετε βεβαιότητα, ότι θα τηρηθούν όλες οι δικλίδες ασφαλείας για το παιδί σας: Θα τηρηθούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες αθλητισμού, η μεταφορά των παιδιών θα γίνεται door to door με σχολικά λεωφορεία, ενώ θα είναι βέβαια πλήρως ασφαλισμένα για ατυχήματα. Εξυπακούεται, ότι σε όλα τα προγράμματα καθοδηγούν και συνοδεύουν τα παιδιά εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Επιπλέον, καθώς το πρόγραμμα θα ξεκινά στις 8:30 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 15:00, τα παιδιά θα τρώνε τόσο πρωινό (είτε στην κουζίνα του σχολείου είτε σε εξωτερικό χώρο), όπου θα προσφέρονται σάντουιτς, μπάρες δημητριακών, κουλούρια, κριτσίνια και χυμοί ή γάλα, όσο και μεσημεριανό, αποτελούμενο από σαλάτα, κυρίως πιάτο, φρούτο/παγωτό ή εκδρομικό ατομικό πακέτο (προβλέπεται ειδικό μενού για παιδιά με αλλεργίες).

Τρία εξαιρετικά προγράμματα για να τα διαλέξετε!

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Παιδεία» έχουν οργανώσει τρία θερινά προγράμματα, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Έτσι:

Για παιδιά 4-7 ετών: Mini English Camp

Στο πρόγραμμα αυτό, οι μικροί campers θα συμμετέχουν σε αγγλόφωνο εργαστήρι, ώστε να κάνουν μια καλή επανάληψη στη γλώσσα, ενώ θα ευχαριστηθούν εργαστήρια Μουσικής, Ρομποτικής, Προγραμματισμού, Καλλιτεχνικών κ.α. Δεν θα λείψουν οι επισκέψεις σε επιλεγμένους εξωτερικούς χώρους! (κόστος προγράμματος: 380 ευρώ / περίοδο διάρκειας 2 εβδομάδων)

Για παιδιά 8-14 ετών: Summer English School

Στο πρόγραμμα αυτό οι μαθητές, όχι μόνο θα βελτιώσουν το επίπεδο των Αγγλικών τους, αλλά θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια πολύ καλή προετοιμασία για τις εξετάσεις Γλωσσομάθειας Cambridge (YLE, KET, PET). Επιπλέον, θα συμμετέχουν σε Learning Style Tests για να διαπιστώσουν τι τύποι μαθητών είναι, σε Debate & Critical Thinking Lunch break, για να εξασκήσουν τον λόγο και τις διαπραγματευτικές τους ικανότητες, ενώ θα χαλαρώνουν παίζοντας επιτραπέζια, βλέποντας ταινίες και κάνοντας καραόκε. (κόστος προγράμματος: 330 ευρώ / περίοδο διάρκειας 2 εβδομάδων)

Για παιδιά 8-14 ετών: Athletic Summer Camp

Για πρώτη φορά φέτος, οι μαθητές που θα συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να χαρούν τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, συμμετέχοντας σε τουλάχιστον 20 αθλήματα. Ωστόσο, δεν θα λείψει η ενισχυτική διδασκαλία σε μαθήματα που τυχόν έχουν κενά, η Θεωρία της Μουσικής, η Ρομποτική και Αλγοριθμική, οι Εικαστικές δημιουργίες, τα Πειράματα κ.α. (κόστος προγράμματος: 380 ευρώ / περίοδο διάρκειας 2 εβδομάδων)

 

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά, ακόμα κι αν δεν είναι μαθητές της «Νέας Παιδείας», αρκεί να κάνουν τους απαραίτητους ελέγχους από γιατρούς και να στείλετε εγκαίρως την αίτηση. Κάθε Κυριακή πρέπει να πραγματοποιείται self-test και να επιδεικνύεται το πρωί της Δευτέρας, ενώ οι μάσκες είναι απαραίτητες στις αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου.

Μάθετε περισσότερα για το summer camp των Εκπαιδευτηρίων «Νέα Παιδεία» εδώ.