2 τυχεροί κερδίζουν τα παιδικά βιβλία “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι” και “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι στη Μαγαδασκάρη”

Η Ζέτα Γκέκα είναι μια νέα, δυναμική γυναίκα με ανιδιοτελή αγάπη που μας κέντρισε το ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για αυτήν και την ιστορία της  σκυλίτσας της, έχοντας διαβάσει τα παιδικά βιβλία με πρωταγωνίστρια τη “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι”.

Στις σελίδες τους μαγεύτηκα από το αξιαγάπητο αδεσποτάκι, τη Λουλού, που βρίσκει επιτέλους μια φιλόξενη οικογένεια και μια μεγάλη αγκαλιά για να κουρνιάσει για πάντα. Αφού, λοιπόν, εξασφάλισε στέγη και θαλπωρή, το μόνο που της απομένει είναι να υλοποιήσει το όνειρό της, να ταξιδέψει σε όλο το κόσμο, να γνωρίσει πολλά ζώα και αν έχουν ανάγκη να τα βοηθήσει.

Η αποδοχή του πρώτου βιβλίου ήταν τεράστια και η αγάπη του κόσμου ήταν τέτοια που αυτο το υπέροχο ταξιδιάρικο σκυλάκι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι στο κόσμο της συγγραφής. Στο νέο της βιβλίο, ακολουθούμε τη Λούλου στην εξωτική Μαδαγασκάρη όπου στέκεται πρόθυμα δίπλα σε κάθε ζωάκι που έχει την ανάγκη της αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η αγάπη για όλα τα δίποδα αλλά και τετράποδα πλάσματα αυτού του κόσμου είναι στάση ζωής αλλά και δώρο ψυχής!

Ας ακούσουμε όλα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε αποκλειστικά στο Ιnfokids.gr η συγγραφέας αλλά και μαμά της Λούλου που έγινε μια από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες παραμυθιών που διαβάσαμε μέχρι σήμερα πατώντας εδώ  

Ας γνωρίσουμε το βιβλίο “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι – Η ιστορία μου”

Η Λουλού είναι ένα αδέσποτο σκυλάκι που ζει με τη μαμά της και τα αδερφάκια της σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Το μεγάλο της όνειρο είναι να ταξιδέψει. Αν τη ρωτήσεις «πού» θα σου απαντήσει «παντού»! Περνάει τη μέρα της χαζεύοντας εικόνες από τον κόσμο στο αγαπημένο της βιβλίο και ονειροπολεί. Δυστυχώς, όμως, το εγκαταλελειμμένο σπίτι κατεδαφίζεται, τα αδερφάκια της αιχμαλωτίζονται και η Λουλού μένει μόνη. Μην ξέροντας πού να πάει, αρχίζει να περιπλανιέται έχοντας στο μυαλό της τα τελευταία λόγια που της είπε η μαμά της, ότι είναι ξεχωριστό σκυλάκι και πως σίγουρα θα τα καταφέρει…

Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ

Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι – Στη Μαδαγασκάρη

Η Λουλού είναι ένα γλυκό, ονειροπόλο κοπριτάκι που μέσα από πολλές δυσκολίες κατάφερε να βρει την παντοτινή της οικογένεια. Το μεγάλο της όνειρο είναι να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, κι έφτασε η ώρα να το πραγματοποιήσει. Πρώτος της προορισμός, η Μαδαγασκάρη! Μια χώρα εξωτική, με μυστηριώδη τροπικά δάση, μαγευτικές παραλίες με τιρκουάζ νερά και τα μοναδικά δέντρα μπαομπάμπ.
Απολαμβάνοντας την πρώτη της βόλτα στην πρωτεύουσα, η Λουλού βλέπει έναν λεμούριο που βρίσκεται σε κίνδυνο. Τον σώζει χωρίς δεύτερη σκέψη και ξεκινάνε μαζί μια περιπέτεια, ένα οδοιπορικό στη Μαδαγασκάρη, αναζητώντας την οικογένεια του…

Μπορείτε να το βρείτε εδώ 

Αγοράστε τα βιβλία της Λούλου και στηρίξτε τους τετράποδους φίλους της

Μέχρι το τέλος Ιουνίου, το 15% των εσόδων από το 1ο βιβλίο για αγορές από το eshop προσφέρεται στον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας +βιώνω

Παραγγελίες στο eshop: www.louloutravelingmutt.com Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα!

Το δώρο που επιλέξαμε για τους αναγνώστες του Ιnfokids

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι – Η ιστορία μου” και “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι – Στη Μαδαγασκάρη”  της συγγραφέως Ζέττας Γκέκα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 25 Ιουνίου  στις 14.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να είστε ένας από τους 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι – Η ιστορία μου” και “Λουλού, το ταξιδιάρικο σκυλάκι – Στη Μαδαγασκάρη”  της συγγραφέως Ζέττας Γκέκα.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 25η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL  ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
  • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου. 
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Σπυριδούλα Κατσίμπρα

2. Μαρία Τζιωρτζιώτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.