Στην ωραιότερη αυλή των νοτίων προαστίων πραγματοποιείται φέτος ένα απίθανο αγγλόφωνο Summer Camp!

Με το σύνθημα “Ό,τι μαθαίνουμε με χαρά, ποτέ δεν το ξεχνάμε!” μία νέα πρόταση για ένα διασκεδαστικό Summer Camp μας έρχεται από τα νότια προάστια που συνδυάζει πολύ παιχνίδι σε μια πανέμορφη, πολύχρωμη αυλή, αλλά και βιωματική εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών.

Ο λόγος για το Κέντρο Εκπαίδευσης «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS» που στεγάζεται σε ένα πανέμορφο κτίριο της οδού Ομήρου, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης, και που ειδικά για φέτος το καλοκαίρι, από τις 28 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου, ετοίμασε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκμάθηση ή ενίσχυση των Αγγλικών σε συνδυασμό με ευχάριστες αθλητικές δραστηριότητες.

Στην δροσερή, καταπράσινη εσωτερική αυλή των εγκαταστάσεων, η οποία προσφέρει ασφάλεια και εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο, οι μικροί συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με την ηλικία και το επίπεδο των Αγγλικών τους και θα κάνουν μια καλή επανάληψη στην δημοφιλέστερη ξένη γλώσσα με Κινητικές Δραστηριότητες (TPR Activities), Δραστηριότητες Παραγωγής Λόγου (Language Production Activities), Δραστηριότητες Ενίσχυσης Λεξιλογίου και Γραμματικής (Vocabulary and Grammar Building Activities), CLIL: Content and Language Integrated Learning through subjects such as Science, History and Geography, robotics and STEAM Education for Early Childhood.

Παράλληλα, στον προαύλιο χώρο του κέντρου θα συμμετέχουν και στο αθλητικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως basketball, volleyball, tennis, tae kwon-do, karate, yoga, archery, football, Kids Mini Olympics, Survivor Games.

Το πρόγραμμα θα λαμβάνει χώρα καθημερινά (με 5 εβδομαδιαίες περιόδους, από Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα (υπάρχει δυνατότητα φύλαξης των παιδιών από τις 8 το πρωί), ενώ υπάρχει έκπτωση στο κόστος συμμετοχής για 4 εβδομάδες. Στα παιδιά θα προσφέρεται δεκατιανό, με τοστ και χυμό.

Γιατί να προτιμήσω ένα αγγλόφωνο summer camp

Τα οφέλη ενός αγγλόφωνου summer camp είναι πολλά, καθώς η εκμάθηση της γλώσσας γίνεται με τόσο διασκεδαστικό τρόπο που πραγματικά μπορεί να πάει τις γνώσεις και την ικανότητα επικοινωνίας του παιδιού σε άλλο επίπεδο! Σε συνδυασμό με το αγαπημένο χόμπι του παιδιού, το οποίο θα μπορεί να πραγματοποίησει σε καθημερινή βάση, ενώ ταυτόχρονα θα μιλά Αγγλικά, η άνεση που θα αποκτήσει στη γλώσσα μπορεί να είναι εντυπωσιακή.

Η εμπειρία των καλοκαιρινών διακοπών στα «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS», τα οποία μάλιστα βραβεύτηκαν πρόσφατα στα Elt Excellence Awards 2021, στην κατηγορία Teaching Very Young Learners, χάρη στις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας, θα αφήσει στα παιδιά το καλύτερο αποτύπωμα και τις πιο διασκεδαστικές αναμνήσεις!

Η εκμάθηση των Αγγλικών δεν ήταν ποτέ πιο ευχάριστη

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Happy Times in English, των «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS» εστιάζει στη βιωματική εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και κουλτούρας μέσω ιστοριών, τραγουδιών, ποιημάτων & role playing, αλλά και αναγνώρισης φωνημάτων και λέξεων με παιγνιώδη τρόπο.

Στο ασφαλές περιβάλλον το κέντρου οι μικροί μαθητές μαθαίνουν να συνεργάζονται, αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και δυναμώνουν κοινωνικοσυναισθηματικά.

Επιπλέον, έρχονται σε επαφή με τις τέχνες και τον πολιτισμό, ενώ ανακαλύπτουν την καλλιτεχνική τους φύση, κατασκευάζουν, χειροτεχνούν και δημιουργούν!

Συμμετέχουν, όμως, στο μάθημα και σωματικά, με μαθήματα yoga, ρυθμικής και tae kwon do, που βοηθούν τα παιδιά να ηρεμούν, να ελέγχουν το σώμα τους αλλά και τη σκέψη τους.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια ολιστική εκπαιδευτική εμπειρία που έχει ως αποτέλεσμα τα παιδιά να αγαπήσουν τη νέα γνώση που τους παρέχεται.

Περισσότερες πληροφορίες για το Summer Camp των «CHRANIOTI LANGUAGE SCHOOLS»  θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.chranioti.gr.

Στη σελίδα των Κέντρων Εκπαίδευσης στο Facebook: Happy Times by Chranioti Νέα Σμύρνη

Και στο τηλ. 2109333730.