Summer Camps 2018: Αυτά είναι τα σχολεία που καλούν τα παιδιά σε δημιουργικές καλοκαιρινές δραστηριότητες

Μόλις 2 μήνες μας χωρίζουν από το κλείσιμο των σχολείων για τη φετινή σχολική χρονιά. Αμέσως μετά τη λήξη των μαθημάτων, πολλά ιδιωτικά σχολεία ανοίγουν τις πύλες τους και προσκαλούν μαθητές των σχολείων τους αλλά και μαθητές κοντινών περιοχών να συμμετάσχουν στα Summer Camps που διοργανώνουν, επιδιώκοντας να προσφέρουν δημιουργική απασχόληση στα παιδιά κατά την διάρκεια των σχολικών διακοπών. Τα εν λόγω προγράμματα αποτελούν την ιδανικότερη εναλλακτική λύση στην ανάγκη των εργαζομένων γονιών να προσφέρουν ψυχαγωγία, άθληση και βιωματικές δράσεις στα παιδιά τους!

Το Infokids.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα Summer Camps 2018 που ήδη έχουν ανακοινωθεί με σκοπό να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ποιο ταιριάζει στο παιδί σας. Το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται συνεχώς με νέα Camps σχολείων.

English Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Το καλοκαίρι είναι η εποχή της χαράς και του παιχνιδιού για τα παιδιά. Mε κύριο στόχο να απασχολούνται ευχάριστα και δημιουργικά παρέα με τους συνομηλίκους τους και να κάνουν αθλητικές δραστηριότητες τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη διοργανώνουν 3 διαφορετικά summer camps που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών. Οι λιλιπούτειοι συμμετέχοντες θα απασχοληθούν σε αθλητικές δραστηριότητες(ποδόσφαιρο, πισίνα, παιχνίδια στίβου, τένις) καθώς και με ζωγραφική, θεατρικά εργαστήρια, επιτραπέζια παιχνίδια, computer/ iPads, χορό.

Eκπαιδευτήρια Καίσαρη

Βάρη,  (πίσω από τη Σχολή Ευελπίδων)

210 9656300-547

Summer Camp Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα

Τo σχολείο κλείνει για το καλοκαίρι, αλλά η εκπαίδευση δεν σταματάει ποτέ. Τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα προτείνουν δημιουργικά καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά όλων των ηλικιών που συνδυάζουν τη διασκέδαση με την εκπαίδευση. Τα καλοκαιρινά προγράμματα σχεδιάζονται από τους εκπαιδευτικούς μας σε συνεργασία με ειδικούς, εξωτερικούς συνεργάτες με πολυετή πείρα στο αντικείμενό τους, προκειμένου τα παιδιά να έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν, διατηρώντας και επεκτείνοντας τις γνώσεις, τη φαντασία, τις κινητικές τους δεξιότητες και τις κοινωνικές τους ικανότητες. Τα Προγράμματα δίνoυν στους μαθητές τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, εκδρομών, επισκέψεων και εργαστηρίων, να αθληθούν σωστά, να ευαισθητοποιηθούν πολιτιστικά και καλλιτεχνικά και κυρίως να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, φιλίες και αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για πάντα.

Εκπαιδευτήρια Κωστέα Γείτονα

Παλλήνη

210 6030411

Summer Camp Pierce College Αμερικάνικο Κολλέγιο

Το Summer Camp του Αμερικάνικου Κολλεγίου προσφέρεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Κολλεγίου Ντέρη και έχει σκοπό να δώσει αξέχαστες εμπειρίες σε παιδιά και εφήβους, οι οποίες απορρέουν από ένα πλούσιο και ισορροπημένο αθλητικό, εκπαιδευτικό και εικαστικό πρόγραμμα το οποίο υποστηρίζει ενεργά τη φιλοσοφία του Pierce εμπνευσμένη από το ρητό «Νους Υγιής εν Σώματι Υγιεί». Είναι σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις αθλητικές, καλλιτεχνικές και μαθησιακές αναζητήσεις παιδιών 6-14 ετών.  Τα τμήματα χωρίζονται βάσει ηλικίας ή εμπειρίας.

Αμερικάνικο Κολλέγιο

Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή

210-6009800, εσωτ. 1319, 1345

SAT Summer Camp στα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο

Μετά τη λήξη των σχολικών μαθημάτων για τη φετινή σχολική χρονιά ξεκινά  το καλοκαιρινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του εργαστηρίου SAΤ (Science, Arts, Technology) των Εκπαιδευτηρίων Παλλάδιο για παιδιά 6 έως 12 ετών.  Πειράματα, 3D εκτυπώσεις και μία πόλη που αποκτά ζωή, στα εργαστήρια Φυσικών Επιστημών και Ρομποτικής του SAT Lab!Η επιστήμη συναντά την τέχνη στο πιο πρωτότυπο μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα του καλοκαιριού!Καθημερινά εκπλήξεις, καλοκαιρινά παιχνίδιακαι αθλητικές δραστηριότητες, περιμένουν τα παιδιά στις εγκαταστάσεις του σχολείου!

Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο
28ης Οκτωβρίου 11, Χέρωμα, Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης
2108979459

Summer Camp Εκπαιδευτήρια Πασχάλη

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα (summer campus) των Εκπαιδευτηρίων Πασχάλη λειτουργεί μετά τη λήξη των μαθημάτων σε δύο περιόδους. Η πρώτη περίοδος ξεκινάει από 18-6-2018 και διαρκεί έως 29-6-2018 και η δεύτερη περίοδος ξεκινάει από 2-7-2018 και διαρκεί έως 13-7-2018. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από μία έως τέσσερις εβδομάδες, καθώς και σίτισης με φρέσκο, υγιεινό φαγητό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλεγμένες αθλητικές δραστηριότητες, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, taekwondo, τένις, κολύμβηση, επισκέψεις εκπαιδευτικού – πολιτιστικού χαρακτήρα και ημερήσιες εκδρομές. Μία φορά την εβδομάδα διοργανώνονται εκπαιδευτικές επισκέψεις σε χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος και ημερήσιες αθλητικές εκδρομές.

Εκπαιδευτήρια Πασχάλη
Υψηλάντη 9, Αργυρούπολη
210 99.69.866 / 210 99.69.565

Summer Camp της Γερμανικής Σχολής Αθηνών

Γερμανική γλώσσα, αθλητισμός, μουσική, τέχνη, επιστήμη, δράση, εκδρομές, διασκέδαση – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Summer Camp που πραγματοποιεί η Γερμανική Σχολή Αθηνών (ΓΣΑ) με επιτυχία κάθε καλοκαίρι από το 2001 στις εγκαταστάσεις της. Στο Summer Camp της ΓΣΑ συμμετέχουν παιδιά από τριάμισι έως ένδεκα ετών, τα οποία για τρεις βδομάδες, από τέλος Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου, συνδυάζουν το μάθημα των Γερμανικών με τον αθλητισμό και τη διασκέδαση, ενώ ζουν το σχολείο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Χάρη στο πλούσιο πρόγραμμα του Summer Camp, ειδικά σχεδιασμένο για τις εκάστοτε ηλικιακές ομάδες και με ελκυστικό συνδυασμό διδασκομένων μαθημάτων, τα παιδιά συμμετέχουν με χαρά και ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηριότητες.

Γερμανική Σχολή Αθηνών
Δημοκρίτου 6 & Γερμανικής Σχολής Αθηνών,  Μαρούσι
210 61 99 261-5

Εκτός Αττικής:

Summer Camp Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αυτενεργώ

Αν έχετε παιδιά σχολικής ηλικίας και θέλετε να απασχοληθούν δημιουργικά το καλοκαίρι, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αυτενεργώ στο Άργος και να τους δώσετε την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πιο μοντέρνο και δημιουργικό πρόγραμμα απασχόλησης για το καλοκαίρι.Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος,  διοργανώνουν Summer Camp για παιδιά 5 έως 15 ετών που φοιτούν σε όλα τα σχολεία της περιοχής. Οι συμμετέχοντες θα ψυχαγωγηθούν με αθλήματα και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Αυτενεργώ

Νότιος Περιφερειακός, Άργος

27510 69680