Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Sunny Sports Club: Το πιο ηλιόλουστο αθλητικό κέντρο σας περιμένει ανανεωμένο

Sunny Sports Club: Το πιο ηλιόλουστο αθλητικό κέντρο σας περιμένει ανανεωμένο

Το πιο ηλιόλουστο αθλητικό κέντρο για μικρούς και μεγάλους των Βορείων Προαστείων ανανεώθηκε και σας περιμένει! Νέα γήπεδα, νέες υπηρεσίες, ανανεωμένα προγράμματα για γονείς και παιδιά!

Εξασκώντας το σώμα δυναμώνεις το πνεύμα

Σήμερα περισσότερο από ποτέ γνωρίζουμε πόσο αλληλένδετα είναι το σώμα και το πνεύμα. Το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά. Όλες οι σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι πλέον βασίζονται στην ενδυνάμωση και των δυο. Mindfulness, μουσικοκινητικά παιχνίδια και άλλα έρχονται να συμπληρώσουν την εκπαίδευση των αθλητών καθώς κάθε νίκη ξεκινά πρώτα από το μυαλό. Από την άλλη το υγιές και δυνατό σώμα καθαρίζει το μυαλό από το άγχη και η ενδυνάμωση και των δυο δίνει τεράστιες δυνατότητες σε μικρούς και μεγάλους.

 • Ακαδημία τένις με 33 χρόνια παράδοση για παιδιά 4-18 ετών
 • Προγράμματα Απασχόλησης Mind & Body για παιδιά 3-8 ετών
 • 7 γήπεδα Τένις
 • Πισίνα
 • Γυμναστήριο
 • Εστιατόριο
 • Coffee & Juice Bar

Η Μάντη Περσάκη και η ομάδα της έρχονται στα Βόρεια Προάστεια

Από 1η Σεπτεμβρίου, όλα τα προγράμματα των γνωστών γυμναστηρίων "by Mandy Pilates and more" υπό την αιγίδα  της Κας Μάντη Περσάκη, απόφοιτο του τμήματος της επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο μεταπτυχιακού διπλώματος από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών έρχονται στο Sunny Sports Club! Μια εξειδικευμένη ομάδα με πτυχιούχους γυμναστές του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και πολλές διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου στα αθλήματα ειδίκευσής τους θα βρίσκονται κοντά σας.

 • Pilates
 • Μυϊκή ενδυνάμωση
 • Kick Boxing Training
 • Φυσικοθεραπεία

Open house 2018

Tο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου το Sunny Sports Club ανοίγει τις πόρτες του και σας περιμένει στις εγκαταστάσεις του στη Ν. Ερυθραία. Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι μπορείτε να έρθετε με τα παιδιά σας, να ενημερωθείτε για τα χειμερινά μας προγράμματα και να δοκιμάσετε κάποιο από τα προγράμματα που προσφέρουμε!

Όσο για τους γονείς μπορείτε να απολαύσετε ένα καφέ, να μπείτε στο internet ή να διαβάσετε την εφημερίδα σας στο καφέ μας δίπλα στην πισίνα. Αν είστε από τους πιο δραστήριους, μπορείτε όσο περιμένετε, να ενημερωθείτε για τα προγράμματα για ενήλικους ή να κάνετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό  στο "By Mandy Pilates and more"

Παρακαλούμε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, δηλώστε συμμετοχή στο open house στο τηλέφωνο 210 8136148. Η δήλωση συμμετοχής δεν είναι απαραίτητη αν και θα βοηθούσε στην οργάνωση του event. 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter