Συγκλονίζει ο 17χρονος που είδε την οικογένεια του να ξεκληρίζεται στην άσφαλτο – Το μοιραίο τροχαίο στο Δομοκό

Συγκλονίζει ο 17χρονος που είδε την οικογένεια του να ξεκληρίζεται στην άσφαλτο - Το μοιραίο τροχαίο στο Δομοκό

Μια από τις ειδήσεις που σημάδεψαν την επικαιρότητα αυτής της εβδομάδας είναι το σφοδρό τροχαίο δυστύχημα στο Δομοκό που κόστισε τη ζωή σε 3 συναθρώπους μας, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια. Μπαμπάς, μητέρα και κόρη σκοτώθηκαν ακαριαία με τον 17χρονο γιο, συνεπιβάτη του αυτοκινήτου, να σώνεται σαν από θαύμα.

Από την 4μελη οικογένεια σώθηκε μόνο ο 17χρονος γιος

Τροχαίο στο Δομοκό: Ξεκληρίστηκε 4μελης οικογένεια

Ο οδηγός ήταν 47χρονων, η σύζυγος του 44, η κόρη της οικογένειας 21χρονων. Το ΙΧ μετατράπηκε σε άμορφη μάζα μετά τη σφοδρή σύγκρουση με το βυτιοφόρο. Το δρόμος καρμανιόλα που συνέβη το τροχαίο έχει “θερίσει” ζωές και όπως επισημαίνουν και οι κάτοικοι “Η άσφαλτος είναι παλιά και στην πρώτη βροχή γίνεται γυαλί. Επιπλέον δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις. Εμείς που τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά τέτοιες ημέρες κάνουμε το σταυρό μας μην έρθει κάποιο φορτηγό επάνω μας…”

«Άκουσα τη μητέρα και την αδερφή μου να ουρλιάζουν»: Συγκλονίζει η μαρτυρία του 17χρονου

Συγκλονίζει ο 17χρονος, που ήταν ο μοναδικός επιζών από το φρικτό τροχαίο στο Δομοκό, και είδε τους γονείς και την αδερφή του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ερωτηθείς για την υγεία του, ο 17χρονος λέει ότι ακόμα έχει αρκετά προβλήματα. «Το πόδι, το χέρι θέλει χειρουργείο σε τρία σημεία, το κεφάλι μου έχει ράμματα και καμιά φορά ζαλίζομαι» λέει χαρακτηριστικά.

H μοιραία σύγκρουση

«Λίγο πιο έξω από τα Μετέωρα μας τράκαρε ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να φύγουν οι γονείς μου και η αδελφή μου. Εγώ είχα λιποθυμήσει. Με έβγαλε ο θείος μου που βρισκόταν στο μπροστινό όχημα από το αμάξι…Μας χτυπάει ένα… δε θυμάμαι τι ήταν στον μπροστινό προφυλακτήρα με αποτέλεσμα να κάνουμε σβούρες και μετά χτυπάμε το φορτηγό μπροστά… Νόμιζα ότι είχαν πέσει σε κώμα κι εγώ είχα μείνει ξύπνιος επειδή καθόμουν πίσω. Στο νοσοκομείο έμαθα ότι “έφυγαν””, είπε μεταξύ άλλων το νεαρό αγόρι.» προσθέτει.

«Ζητώ μόνο να ομολογήσει την πράξη του όποιος προκάλεσε το δυστύχημα»

«Ζητώ μόνο να ομολογήσει την πράξη του όποιος προκάλεσε το δυστύχημα» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Κλείστε θέση και επισκεφθείτε άμεσα το δωρεάν εκπαιδευτικό escape room στην καρδιά της Αθήνας

Έκκληση για αίμα για την 13χρονη Δέσποινα που πρέπει να χειρουργηθεί

Παγκόσμια αναγνώριση για 15 επιστήμονες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών