Συνελήφθη 34χρονος Πακιστανός για απόπειρα βιασμού 3 ανήλικων κοριτσιών τη Μεγ. Εβδομάδα

3 επιθέσεις εναντίον ανήλικων κοριτσιών και γυναικών που περπατούσαν στο δρόμο από μυστηριώδη άνδρα που επιχείρησε να τις βιάσει, στήνοντας καρτέρι στις περιοχές Βάρης – Βουλιαγμένης την Μεγάλη Εβδομάδα είχαν μπει στο στόχαστρο των ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Βούλας- Βάρης – Βουλιαγμένης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, δύο 16χρονες ανέφεραν ότι ο  «σάτυρος με το τζόκεϊ» τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να βάλουν τις φωνές και ο δράστης να εξαφανιστεί στη θέα των διερχόμενων οχημάτων ενώ μια 24χρονη τη γλίτωσε τελευταία στιγμή απο τα νύχια του.

Η αρρωστημένη δράση του 34χρονου Πακιστανού

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του 34χρονου που αναγνωρίστηκε από τα θύματα ως ο δράστης των επιθέσεων.  Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε καφετέρια στο Περιστέρι και προσπάθησε να διαφύγει. Παρόλα αυτά, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ για τον εντοπισμό και την σύλληψη του είχε συγκροτηθεί ειδική ομάδα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. Στο σπίτι του κατά τις ερευνες βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε στις 27/4, ενώ αναγνωρίστηκε από τα κορίτσια.

Ο  «δράκος με το τζόκεϊ», μελαχρινός, μετρίου αναστήματος, δρούσε πάντα με τον εξής τρόπο: Πλησιάζει τα κοριτσάκια δήθεν για να ζητήσει βοήθεια λέγοντας οτι θέλει να πάει στο Ελληνικό. Όταν εκείνα ανυποψίαστα σταματήσουν για να του δώσουν οδηγίες για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει, ορμάει κατα πάνω τους για να τα ακινητοποιήσει.