Συνεργεία εμβολιασμού στα σχολεία και μάθημα εκτός τάξης προτείνει ο Γ. Παυλάκης

Συνεργεία εμβολιασμού στα σχολεία και μάθημα εκτός τάξης προτείνει ο Γ. Παυλάκης

«Η πιο έξυπνη πολιτική θα ήταν να  γίνει τεράστια προσπάθεια να πέσουν τα κρούσματα ακόμα και με lockdown. Μια ακόμα λύση θα ήταν να μην αρχίσουν τα σχολεία την επόμενη εβδομάδα ή να γίνεται το μάθημα έξω, να μην μπουν τα παιδιά στις τάξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παυλάκης πρόσθεσε ότι ο γενικός εμβολιασμός είναι η πιο σημαντική λύση μακροπρόθεσμα σημειώνοντας ότι θα πρέπει συνεργεία να πάνε στα σχολεία να εμβολιάσουν τα παιδιά. Μάλιστα, επισήμανε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός για όλο τον κόσμο.

μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΙ τόνισε ότι πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα, ακόμα και lockdown, για να περιοριστούν τα κρούσματα.

Ο ίδιος είπε, ότι λόγω της μεγάλης μεταδοτικότητάς της, πρέπει να θεωρούμε τη μετάλλαξη Δέλτα ως μια νέα επιδημία, ενώ προέβλεψε, ότι το επόμενο “κύμα” θα έρθει γρήγορα αφού ανοίξουν τα σχολεία, με ρεκόρ κρουσμάτων που μπορεί να φτάσει και τις 4.000 ημερησίως.

Έτσι, η πρότασή του είναι τα lockdown, το μη άνοιγμα των σχολείων ή το μάθημα έξω, αλλά και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους όσοι έχουν δικαίωμα στο εμβόλιο, όπως γίνεται πλέον στο Λος Άντζελες:

«Η πιο έξυπνη πολιτική θα ήταν να  γίνει τεράστια προσπάθεια να πέσουν τα κρούσματα ακόμα και με lockdown. Μια ακόμα λύση θα ήταν να μην αρχίσουν τα σχολεία την επόμενη εβδομάδα ή να γίνεται το μάθημα έξω, να μην μπουν τα παιδιά στις τάξεις».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο γενικός εμβολιασμός είναι η πιο σημαντική λύση μακροπρόθεσμα σημειώνοντας ότι θα πρέπει συνεργεία να πάνε στα σχολεία να εμβολιάσουν τα παιδιά, ενώ επισήμανε ότι θα πρέπει κάποια στιγμή ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός για όλο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Όχι, δεν θα πάρω καινούργια τσάντα στο παιδί μου και η κασετίνα του περσινή θα είναι..

Παπαευαγγέλου: “Να μην θορυβήσει η αύξηση κρουσμάτων με το άνοιγμα των σχολείων – Τι είναι αυτό που θα βοηθήσει σημαντικά”

“Κρατήστε τα παιδιά σπίτι αν έχουν συμπτώματα. Κάντε self test. Aς συνεργαστούμε για να μην κλείσουν τα σχολεία”