Αλλατίνη Homemade Stories: Τα αγαπημένα μας μπισκότα GOODY έρχονται με δύο νέες υπέροχες γεύσεις

Εδώ και δεκαετίες, στην Αλλατίνη τα προϊόντα φτιάχνονται με μεράκι και φροντίδα, αλλά και ξεχωριστές σπιτικές γεύσεις, που απολαμβάνουμε παντού μέσα από μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Έτσι, λοιπόν, επιλέγοντας να πρεσβεύουμε την Καλοσύνη ως βάση μιας σύγχρονης, ισορροπημένης διατροφής, επανασυστήνουμε την οικογένεια των μπισκότων GOODY, μέσα από τη νέας σειρά Αλλατίνη Homemade Stories.

Η νέα σειρά αποτελείται από προϊόντα φτιαγμένα με ποιοτικά συστατικά, συνταγές και γεύσεις που αγαπήσαμε όλοι ως παιδιά.

Τα μπισκότα GOODY, με το μοναδικό τους άρωμα και την ισορροπημένη τους γεύση, συνοδεύουν υπέροχα το ρόφημά μας, αλλά και τις ζεστές σπιτικές ιστορίες που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας και συντροφεύουν κάθε μας ξεχωριστή στιγμή.

Τώρα τα αγαπημένα μπισκότα GOODY ανανεώνονται, με ολοκαίνουρια συσκευασία και δύο νέες, υπέροχες γεύσεις που όλοι θα λατρέψουν. Εκτός από τις κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις κανέλας και βουτύρου, μπορούμε να τα απολαύσουμε πλέον και με γεύση λεμόνι – τζίντζερ και καβουρδισμένο αμύγδαλο.

Η Αλλατίνη συνεχίζει να αντλεί έμπνευση από τις διαχρονικές μας αξίες και να δημιουργεί προϊόντα Αλλατίνη φτιαγμένα με Καλοσύνη: προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση, με την ισορροπία και το μέτρο, απαντώντας στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.