Τα Babylino Sensitive Pants Night Use Tested αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2022»

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού.

Στο πλαίσιο της Διοργάνωσης αυτής, τα Babylino Sensitive Pants Night Use Tested (πάνες-βρακάκια), αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2022» στην κατηγορία τους, μετά από ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Τα νέα πρωτοποριακά Babylino Sensitive Pants Night Use Tested χάρη στην τεχνολογία “all around elastic” και στις μοναδικές καινοτομίες τους, προσφέρουν ασύγκριτα σταθερή εφαρμογή, extra απορροφητικότητα και τη στεγνότητα που χρειάζεται ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση τη νύχτα.

Χαρακτηρίζονται ως πάνες – βρακάκια top απορροφητικότητας CLASS Α *. Σε συσκευασία υπεύθυνης διαχείρισης 100% ανακυκλώσιμη.

Μία ακόμα καινοτόμα πρόταση της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, με πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό των βρεφικών πανών, η οποία επενδύει συνεχώς στην καινοτομία και την έρευνα, με στόχο την κάλυψη και των πιο υψηλών απαιτήσεων.

Η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί για τη ΜΕΓΑ τη μεγαλύτερη επιβράβευση, αφού προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές.
Ευχαριστούμε θερμά τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη τους και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας και βρεφικής φροντίδας, με ελληνική υπογραφή.

* Ελέγχoνται τακτικά και ανεξάρτητα από την SGS. Τα τεστ βασίζονται σε αξιολόγηση αποτελεσματικότητας μέσω προσομοίωσης χρήσης τη νύχτα.

Διαβάστε επίσης:

Φτιάχνουμε Λαζαράκια με τα παιδιά – Δείτε τη συνταγή και το video

Το τέλος της «Εποχής των Παγετώνων»: Ο Σκρατ πιάνει επιτέλους το βελανίδι που τόσο λαχταρούσε! (video)

H συγκλονιστική ομοιότητα Μαλένας και Ίριδας – Η φωτογραφία και η ατάκα της Ρούλας για το “θαύμα”