Το τέλος της «Εποχής των Παγετώνων»: Ο Σκρατ πιάνει επιτέλους το βελανίδι που τόσο λαχταρούσε! (video)

Το τέλος της «Εποχής των Παγετώνων» : Ο Σκρατ πιάνει επιτέλους το βελανίδι που τόσο λαχταρούσε! (video)

Η αγαπημένη  κινηματογραφική σειρά animation «Εποχή των Παγετώνων» τελειώνει πλέον οριστικά.

Ο Σκρατ, το προϊστορικό γκαφατζίδικο σκιουράκι που έχουν  λατρέψει μικροί και μεγάλοι, παίρνει επιτέλους στην αγκαλιά του το βελανίδι που τόσο λαχταρούσε και είχε περάσει τα πάνδεινα για να το αποκτήσει.

Στις προηγούμενες ταινίες Ice Age, ο Σκρατ προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την αγαπημένη του λιχουδιά, καταφέρνοντας να είναι πάντα πρωταγωνιστής σε τραγελαφικά περιστατικά και το βελανίδι… χανόταν.

Όμως, το στούντιο κινουμένων σχεδίων Blue Sky Studios, έκανε την ανατροπή και άφησε τον Σκρατ να αποκτήσει το βελανίδι του.

Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  ο αγώνας του Σκρατ επιτέλους δικαιώνεται, τρώει το βελανίδι του και η ευτυχία του δεν περιγράφεται.

Η συγκίνηση των θαυμαστών του Σκρατ και της εποχής των Παγετώνων ήταν διάχυτη στα σχόλια, με έναν από αυτούς να σχολιάζει: «Αντίο Scrat. Ευχαριστώ για όλα @blueskystudios» ενώ ένας άλλος έγραψε: «θέλω να κλάψω αυτή τη στιγμή».

Ένας τρίτος χρήστης σχολίασε: «20 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ.».

Η Blue Sky Studios κλείνει και αποχαιρετά τον Σκρατ

Στην πραγματικότητά όμως, αυτή είναι η συγκινητική στιγμη που η Blue Sky Studios ανακοινώνει, ότι, λόγω των συνεπειών του κορωνοϊού.

«Τις τελευταίες ημέρες των Blue Sky Studios, μια μικρή ομάδα καλλιτεχνών συγκεντρώθηκε για να κάνει μια τελευταία λήψη. Αυτή η λήψη είναι ένας αποχαιρετισμός, μια αποστολή με τους δικούς μας όρους», έγραψε η εταιρεία στην ανάρτηση του βίντεο στο YouTube.

Ο ιδρυτής του Blue Sky Studio, Chris Wedge, είπε ότι ο Σκρατ ήταν η επίσημη μασκότ τους καθώς με τα χρόνια μετατράπηκε σε κινηματογραφικό σύμβολο σύμφωνα με το ladbible.com.

«Τα τελευταία τριάντα τέσσερα χρόνια, εμείς, όπως ο μοναδικός μας χαρακτήρας Σκρατ, έχουμε φτάσει σε κάτι που μερικές φορές φαίνεται ανέφικτο. Ωστόσο, κατά καιρούς καταφέραμε να αγκαλιάσουμε τις δικές μας εκδοχές αυτού του άπιαστου βελανιδιού. Δυστυχώς, δεν είναι δυνατόν να κρατήσουμε τίποτα για πάντα», έγραψε.

«Διασκεδάσαμε περισσότερο με το να ζωντανέψουμε τις ταινίες μας από όσο θα έπρεπε να επιτρέπεται σε κανέναν. Ελπίζουμε να μπορέσατε να νιώσετε λίγη από αυτή τη χαρά. Σας ευχαριστούμε, από τα βάθη της συλλογικής μας καρδιάς του Blue Sky, που ήσασταν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια.»

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πίσω από μερικές από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, το στούντιο κλείνει λόγω πανδημίας.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Πώς το πανάκι οδηγεί στον θάνατο της Ίριδας -Το έγγραφο που περιέγραφε το εύρημα (εικόνα)

Μαρτυρία για τη στάση των γονέων στην κηδεία της Τζωρτζίνας – Η αλλαγή ρούχων και η απάθεια

Φτιάχνουμε Λαζαράκια με τα παιδιά – Δείτε τη συνταγή και το video