Αρχική InfoTV Τα παιδιά βοηθούν παιδιά "Tα παιδιά βοηθούν παιδιά": Το infokids.gr στηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

"Tα παιδιά βοηθούν παιδιά": Το infokids.gr στηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

infokids-poster_1-01Το infokids.gr, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και δράσης που προωθεί εδώ και καιρό, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Συλλέγουμε: τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη, παιχνίδια, ρούχα, είδη ατομικής προστασίας (κουβέρτες, παπλώματα, σεντόνια).

Όλα τα είδη που θα συλλεχθούν θα διατεθούν στην “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με σκοπό να δοθούν σε οικογένειες με παιδιά που τα χρειάζονται.

Σας περιμένουμε όλους στον πεζόδρομο της Κοραή, την Παρασκευή 14/11 & το Σάββατο 15/11, ώρες: 11.00-17.00.

30-10-2014 11-47-42 πμ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter