Ταβέρνα στην Καβάλα δωρίζει όλα της τα κέρδη στους καρκινοπαθείς

Κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου γιορτάζεται η Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου. Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, λοιπόν, ένας επιχειρηματίας από την Καβάλα αποφάσισε να δωρίσει τα έσοδα της επιχείρησής του σε έναν Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου.

Ο Γιάννης Σαρρής, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Καβάλα, αποφάσισε τη Δευτέρα 18 Φεβρουάριου, όλες οι εισπράξεις της επιχείρησής του να δοθούν  στο Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου της Καβάλας.

Όσοι λοιπόν βρεθούν τη Δευτέρα που μας έρχεται στην Ταβέρνα το «Κουτούκι του Σαρρή» θα πρέπει να ξέρουν ότι τα χρήματα που θα δώσουν για το φαγητό τους θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, αντί να πληρώσουν τον λογαριασμό τους με τον παραδοσιακό τρόπο, θα εναποθέτουν τα χρήματά τους σε ένα κουτί που θα βρίσκεται στον χώρο.

Αν λοιπόν είστε κάτοικοι Καβάλας ή τύχει να βρεθείτε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην όμορφη αυτή πόλη, προτιμήστε για το φαγητό σας τη συγκεκριμένη ταβέρνα. Είναι για καλό σκοπό!

Η ταβέρνα βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2514001493.

Η ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης για τις παιδικές νεοπλασίες (καρκίνο).

Σύμφωνα με στοιχεία, 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο πάσχουν από διάφορες μορφές καρκίνου, το 80% των οποίων στις χώρες μέσου και χαμηλού εισοδήματος. Στη χώρα μας, περίπου 300 παιδιά προσβάλλονται ετησίως από καρκίνο, κυρίως από λευχαιμία. Το 70% από αυτά θεραπεύεται, λόγω της επάρκειας φαρμάκων και καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού. Αντίθετα, στις χώρες του τρίτου κόσμου τα ποσοστά θνησιμότητας είναι πολύ υψηλά…