ΤΕΦΑΑ Αθηνών: Κατέρρευσε ταβάνι σε κεντρικό διάδρομο του Τμήματος – ΑΠΘ: Κατέρρευσε το υπόστεγο στην Κτηνιατρική Σχολή [εικόνες]

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή 17 Μαρτίου σε κτίριο των ΤΕΦΑΑ Αθηνών, όταν το ταβάνι κεντρικού διαδρόμου της σχολής κατέρρευσε, με φοιτητές του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού να γλιτώνουν, κυριολεκτικά, από θαύμα.

“Απλά έτυχε να μην χτυπήσει κάποιος”, σχολίασαν για το περιστατικό φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εικόνα του κεντρικού διαδρόμου μετά την κατάρρευση να είναι χαρακτηριστικές του τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Μάλιστα, την Παρασκευή 17 Μαρτίου δεν πραγματοποιήθηκαν μαθήματα εκεί, ως συνέπεια του ατυχήματος.

H ανακοίνωση του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Έπεσε ταβάνι σε κεντρικό διάδρομο των ΤΕΦΑΑ: Η ανακοίνωση από τη διεύθυνση της Σχολής. Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στο Κτήριο Β (Μεγάλο Αμφιθέατρο, αίθουσες 3,4,5 Εργαστήρια) λόγω τεχνικού προβλήματος στο κτήριο.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής

ΑΠΘ: Κατέρρευσε το υπόστεγο στην Κτηνιατρική Σχολή

φοιτητές του τμήματος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ καταγγέλλουν ότι την Παρασκευή, κατάρρευσε το υπόστεγο στο κυλικείο της σχολής τους και ότι «είναι θαύμα που δεν τραυματίστηκε κάποιος φοιτητής». Εικόνες, που έστειλαν οι φοιτητές, δείχνουν μεγάλα κομμάτια μάρμαρου διασκορπισμένα στο έδαφος. Μάλιστα οι φοιτητές και συγκεκριμένα η Πανσπουδαστική Κ.Σ. θα προχωρήσει την Τρίτη (21/03) σε κινητοποίηση στον πρόεδρο της σχολής.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΦ: Aνακαλεί παρτίδα φαρμακευτικού προϊόντος και απαγορεύει την πώληση πασίγνωστου προϊόντος

Φρίκη στα Τρίκαλα: Στον Εισαγγελέα 84χρονος για ασέλγεια σε ανήλικη – Τον έπιασαν επ’΄αυτοφόρω που της έδινε τα χρήματα

Μπισκότα με καρύδια και σταφίδες