Τέμπη: Κοριτσάκι 6,5 μηνών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και 8χρονος στην παιδοχειρουργική

Nοσοκομείο Παπαγεωργίου: Νοσηλεύεται βρέφος 35 ημερών με κορωνοϊό

Ένα κοριτσάκι μόλις 6,5 μηνών νοσηλεύεται στη χειρουργική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ως τραυματίας της σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη.

Παράλληλα  ένα αγόρι 8 ετών νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Protothema.gr

Η μαρτυρία για το 6.5 μηνών μωρό

Υπενθυμίζεται ότι υπάρχει μια μαρτυρία για μωρό που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του φρικιαστικού δυστυχήματος. Όπως περιγράφηκε  «Στο 3ο βαγόνι μια μητέρα έχασε το μωρό μέσα από τα χέρια της» Οι επιβάτες που ήταν από το 3ο βαγόνι και μετά κάνουν συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα εφιαλτικά λεπτά που έζησαν.

«Έφυγε το μωρό από το καρεκλάκι και σφήνωσε. Ψάχναμε να το βρούμε» δήλωσε μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας.


Οι τραυματίες, πέραν της Λάρισας, έχουν μοιραστεί σε ΑΧΕΠΑ και Γεννηματάς Θεσσαλονίκης και δύο ακόμη νοσηλεύονται στο ΓΝ Κατερίνης

Έξι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία, 20 άτομα νοσηλεύονται σε ΑΧΕΠΑ, Γεννηματά και Νοσοκομείο Κατερίνης, 22 στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, 32 στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και έξι νοσηλεύονται στις ΜΕΘ στη Λάρισα. Επίσης, δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Δίνουμε αγώνα για τους τραυματίες, λέει ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου στη Λάρισα

Η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των θυμάτων από τη σύγκρουση των τρένων, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας συνεχίζεται παρουσία αξιωματικών και ειδικών ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η νοσηλεία των πολυτραυματιών που βρίσκονται στα νοσοκομεία της Λάρισας. «Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο. Δίνουμε τον αγώνα μας για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες που διακομίζονται στα Επείγοντα», ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός μιλώντας στην ΕΡΤ. Ο κ. Κομνός εκτίμησε ότι ο αριθμών των νεκρών θα αυξηθεί, διαβεβαιώνοντας πως οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Διαβάστε επίσης:

Κερατσίνι: Μητέρα κατήγγειλε ότι ανήλικοι απήγαγαν την 14χρονη κόρη της και ζητούσαν λύτρα 2.000 ευρώ (video)

Τέμπη: «Στο 3ο βαγόνι μητέρα έχασε το μωρό από τα χέρια της» – «Πού μπορώ να μάθω εάν ζει το παιδί μου;» – Γονείς αγωνιούν (video)

«Ήταν ένα μικρό χαρτάκι»: Η τρυφερή χάρτινη παράσταση επιστρέφει στις Φιγούρες και Κούκλες (από 5/3)