Τέμπη: «Προσεύχομαι συνέχεια να γίνει καλά….Να περπατήσει» λέει η γιαγιά της Ανυσίας που δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Αισιοδοξία γεμίζουν οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της 25χρονης Ανυσίας Λιούρη που τραυματίστηκε σοβαρά στην τραγωδία στα Τέμπη και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και ταυτόχρονα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, δίχως την υποστήριξη μηχανικού αερισμού.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η 25χρονη Ανυσία, η οποία τραυματίστηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου.

«Προσεύχομαι συνέχεια να γίνει καλά….Να περπατήσει» λέει η γιαγιά της Ανυσίας που δίνει μάχη στη ΜΕΘ

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις στην εκπομπή του ΑΝΤ1 το Πρωινό η γιαγιά της 25χρονης Ανυσίας ““Η κόρη μου με ενημερώνει, που είναι γιατρός και μου λέει “καλύτερα” και “ελπίζουμε στον Θεό.Προσεύχομαι συνέχεια να γίνει καλά….Να περπατήσει”

«Έχουμε ελπίδες, γιατί τώρα κουνάει τα χέρια και τα πόδια του λίγο. Έχουμε ελπίδες, ο Θεός ξέρει. Η κόρη μου με ενημερώνει και μου λέει “καλύτερα” και “ελπίζουμε στον Θεό”», λέει η γιαγιά της Ανύσιας, που βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου τρένου στα Τέμπη.

Όπως ανέφερε η γιαγιά της Ανυσίας, «είναι διασωληνωμένη ακόμη. Τρία χειρουργεία μέχρι τώρα αλλά είναι μακρύς ο δρόμος. Είναι μακρύς ο δρόμος αλλά θα ζήσει τουλάχιστον».

Όπως περιέγραψε η γιαγιά της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, «η Ανύσια καθόταν στο δεύτερο βαγόνι, εκσφενδονίστηκε έξω. Έχει εγκαύματα παντού. Έχει χτυπήματα, έχει σπασίματα. Πολυτραυματίας είναι, ελπίζουμε να γίνει καλά.

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρίνα Φραγκεσκίδου μάς συστήνει την “κυρία Μπλα Μπλα Μπλα”, μια αλλιώτικη ηρωίδα που θα μιλήσει στις καρδιές όλων!

Φρίκη: Συνελήφθη προπονητής Ταε Κβο Ντο για βιασμό 5 ανήλικων αθλητριών

«Ήταν σαν νεκρά» – Συγκλονίζουν οι αστυνομικοί που έσωσαν τα διδυμάκια από το ΙΧ με φιάλη υγραερίου