“Θα γίνω το αγόρι σου, θα σου τα μάθω όλα”: Αναγούλα προκαλούν τα δεκάδες μηνύματα του δασκάλου στην 9χρονη

Καθηγητής έστελνε ανάρμοστα μηνύματα σε μαθήτρια και... μαντέψτε ποια ήταν η ποινή του

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 48χρονο δάσκαλο σχολείου στη Σαρωνίδα και τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε σε 9χρονη μαθήτριά του, όπως ο ίδιος ο πατέρας της αποκαλύπτει μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

«Ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει ‘μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του’ και τέτοια και τρελάθηκα», είπε ο ίδιος προσθέτοντας, ότι συμβούλεψε το παιδί να τον ενημερώνει κάθε φορά που θα λάμβανε τέτοιο μήνυμα.

Κι ευτυχώς το παιδί το έκανε, καθώς «άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα. Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες. Εκδηλώθηκε την Πέμπτη άρχισε να της λέει ‘τι όμορφο κορίτσι που είσαι. Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα’ ας το πούμε, ‘δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω Και τι θες να κάνουμε τι θες να κάνουμε τι άλλο θες να κάνουμε. Ξέφυγε εκεί ‘θα γίνω το αγόρι σου’ και ‘θα σου τα μάθω εγώ όλα και ότι θέλεις εσύ θα μου πεις’. Ξεφύγε η κατάσταση εγώ δεν άντεξα».

Μάλιστα, ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Την περασμένη Παρασκευή, λοιπόν, ο πατέρας πήρε όλα τα πειστήρια και πήγε στο Ανηλίκων: «οι άνθρωποι με περίμεναν, ήταν ενημερωμένοι και με το που διάβασαν τα μηνύματα πήγαν και τον συνέλαβαν αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα».

Θυμίζουμε, ότι ο δάσκαλος τέθηκε πλέον σε διαθεσιμότητα από το υπουργείο Παιδείας, έως ότου διερευνηθεί η υπόθεση, ενώ ωστόσο βρίσκεται υπό όρους ελεύθερος.