Θα παραταθεί η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου; Ο Κούγιας ζήτησε την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι

Για έξι μήνες ακόμα παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με απόφαση που έλαβε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ενόψει της συμπλήρωσης, στις αρχές Απριλίου, 12 μηνών προσωρινής κράτησης για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της.

Παραμένει στη φυλακή για άλλους 6 μήνες η Ρούλα Πισπιρίγκου

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η 34χρονη, η οποία δικάζεται για τον θάνατο αλλά και την απόπειρα που έκανε σε βάρος της ζωής της πρωτότοκης κόρης της, θα πρέπει να παραμείνει στην φυλακή, αποδεχόμενο ανάλογη εισαγγελική πρόταση.

Κατά την εισαγγελική λειτουργό, η κατηγορουμένη δικάζεται για αδίκημα που προβλέπει ποινή μέχρι και ισόβιας κάθειρξης και ως εκ τούτου η προσωρινή κράτηση μπορεί να παραταθεί μέχρι και το ανώτατο όριο των 18 μηνών που προβλέπει ο νόμος. Ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη και για την απόπειρα σε βάρος του παιδιού.

Μετά το άκουσμα της απόφασης, ο κ. Κούγιας είπε ότι ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, ωστόσο είναι ευχαριστημένος από το πώς εξελίσσεται η δίκη γιατί σήμερα του δόθηκε η ευκαιρία με την αγόρευση του να αναδείξει τις αντιφάσεις στη δικογραφία.

Ο Κούγιας ζήτησε την αποφυλάκισή της με βραχιολάκι

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας είχε αιτηθεί να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι.

Η κατηγορουμένη δηλώνει αθώα κι έχει πολύ καλή ψυχολογία, δήλωσε ο δικηγόρος της προσερχόμενος στα δικαστήρια.  Πρόσθεσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον εν διαστάσει σύζυγό της από τότε που εκείνος της ζήτησε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Τότε του είχε πει πως είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας, ενώ σε άλλη ερώτηση για το πρώην ζευγάρι απάντησε πως «αυτά είναι για τις κουτσομπόλες».

Διαβάστε επίσης:

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας έκοψε την βασιλόπιτα – Τα αιτήματά τους για την προστασία του κλάδου

«Αόριστα κατηγορητήρια» – Τι αναφέρει στο υπόμνημά του ο πατήρ Αντώνιος (video)

Χίος: Κρίσιμες ώρες για 3χρονο διασωληνωμένο – Ο επίμονος υψηλός πυρετός και οι προσευχές των γονιών