Θρήνος για την 41χρονη Ουρανία, μητέρα 2 παιδιών που “‘εφυγε” – Χάρισε ζωή με το θάνατο της

Θρήνος στη Ναύπακτο: Πέθανε πατέρας 4 παιδιών μετά από θρομβώσεις

Θρήνος στο άκουσμα της είδησης ότι “‘εφυγε” από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας η 41χρονη Ουρανία Ντόβα, μητέρα 2 παιδιών.

Η νεαρή μητέρα άφησε την τελευταία της πνοή, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η κηδεία της θα γίνει το απόγευμα, στις 16:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Κάτω Κεράσοβο Μακρυνείας.

Χάρισε ζωή με το θάνατο της

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια της εκλιπούσας, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της, δίνοντας ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας.

Παρά την οδύνη για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου, οι δικοί της άνθρωποι πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν ζωτικά της όργανα, προκειμένου να σωθούν άλλοι δοκιμαζόμενοι συνάνθρωποί μας. Θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται και μετουσιώνοντας τον πόνο τους σε αγάπη, αλληλεγγύη και παράδειγμα ανθρωπιάς.

Το “ευχαριστώ” από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα

Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων σε συνεργασία με τους γιατρούς του νοσοκομείου Χατζηκώστα ροχώρησαν στη λήψη της καρδιάς η οποία στο εξής θα χτυπά σε άλλον ασθενή που ανέμενε το δώρο ζωής στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

«Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης. Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου,  εκφράζουν τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχαριστούμε για το ανθρώπινο μεγαλείο τους καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να γεφυρώσουν τη ζωή με τον θάνατο.».

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος Μαλένας: Σκίτσο του Γρηγόρη Λέων δείχνει πώς δολοφονήθηκε το παιδί

Στο «φως» η δεύτερη ιατροδικαστική έκθεση για την 3.5 ετών Μαλένα

Τραγωδία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Πέθανε στη γέννα το ένα από τα δίδυμα μωρά